2011-05-10 11:43:13• hírek • Szatmár.ro

Interjú Alekosszal

Legelsőként költözött be, majd 165 nap után utoljára hagyta el a villát a ValóVilág negyedik szériájának győztese. Nagy Alekosz örül új menyasszonykereső műsorának, mert így legalább van pár hete szembesülni a valósággal. A VV-hős a Blikknek adott először interjút „szabadulása" után.

Hogyan telt az első éjszakája? Tudott aludni?

Alekosz: Váratlanul ért a program. Arra számítottam, hogy a családommal, a barátaimmal töltöm majd az estét, és megünnepeljük, hogy végre velük lehetek. Ehelyett mindössze fél órára találkoztam a szeretteimmel, majd eldugtak ebbe a gyönyörű szállodába, ahol egyelőre nem érintkezhetem senkivel. De tudván, hogy mi vár rám, nagyon jól érzem magam.

Mikor merte elhinni, hogy akár meg is nyerheti a játékot?

Alekosz: Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy vagy kiesek a legelején, vagy végig bent maradok. Elhittem. Éppen ezért nagyon fontos volt számomra, hogy elsőként költözhettem be, így kapott tökéletes keretet az én játékom.

Tudja már, hogy mire költi azt a sok pénzt?

Alekosz: Az egészet odadom a szüleimnek, nekem csak a lakásra és a kocsira van szükségem. Úgy gondolom, hogy úgyis akad valami, amiből majd mindezt fenn tudom tartani.


A VV4 győztese, Alekosz
A VV4 győztese, Alekosz


Visszamegy biztonsági őrnek?

Alekosz: Szívesen visszamennék, annak ellenére, hogy havonta 86 400 forint volt a  fizetésem,  de  erre  egyelőre nem lesz időm. Szerettem azt a munkát, 24-48 órás váltásban végeztem, és úgy éreztem, végre sikerült beilleszkednem a társadalomba. Amíg zenéltem, minden lányos anyuka azt mondta, csak lopom a napot, vagyonőrként végre nekem is lett tisztességes állásom. Igaz, utána meg az lett a probléma, hogy csak egy biztonsági őr vagyok.

Az egy magányos szakma, a nézők azonban pont úgy ismerték meg, mint akinek lételeme a társaság...

Alekosz: Miközben 24 órát dolgoztam, azt tervezgettem, kivel és hogyan töltöm majd el azt a 48-at, amikor nem kell dolgoznom. A villában pedig – mivel munka nem volt – folyamatosan csak ezzel kellett foglalkoznom, és rettentően élveztem. Nem beszélve arról, hogy mennyire  speciális  volt  ez  a csapat.

Az interjú folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: