2010-08-18 11:16:38• hírek • Szatmár.ro

Interaktív nyelvtanulás a BLSH-nál

A Bridge Language Study House ősztől új nyelvoktató programmal vár minden tanulni vágyót.

Egy idegen nyelv ismerete jó pontnak számít a munkahelyeken, sőt legtöbb munkáltató esetében kötelező is valamelyik nemzetközi nyelv legalább társalgási szintű ismerete. És nem csak a munkahelyen, hanem külföldi kiruccanásaink során is hasznunkra válhat egy egy idegennyelv ismerete. Mindebben segítenek a Bridge Language Study House oktatói, akik új tanfolyamsorozattal várják szeptember 6-tól a felnőtteket.

A Bridge Language Study House-nál angol, német, francia, spanyol, olasz, norvég, svéd, magyar és román nyelvet tanulhatnak az érdeklődők. A román nyelvet ezentúl úgy, mint idegennyelvet adják át az oktatók.

A szeptember 6-án kezdődő és október 15-ig tartó oktatás ideje alatt a jelentkezők 30 tanórán keresztül sajátíthatják el a választott idegen nyelvet, illetve nyelveket. Szeptember 27-től a Bridge Language Study House gyerekeknek is indít angol és német nyelvtanfolyamokat; a gyerekek szintén 30 tanórán keresztül sajátíthatják el a választott idegennyelvet.

A nyelviskola három városban is fogadja a tanulni vágyókat, így Szatmárnémeti mellett Kolozsváron és Nagyváradon is. A tanfolyamokra jelentkezni Szatmárnémetiben a Horea utca 1. szám alatt, a harmadik emeleten lehet, bővebb információkat pedig a 0361-101038, valamint a 0740985868 telefonszámokon kaphatnak.


Megéri nyelvet tanulni, bárhol a nagyvilágban hasznát vehetjük
Megéri nyelveket tanulni. Bárhol a nagyvilágban hasznukat vehetjük


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: