2018-10-13 11:22:51• hírek • Szatmár.ro

Interaktív könyvbemutató, ahogy még nem volt

Október 18-án Hajós Erika könyvének, a Lizi és a Mindentudó Porcicának a bemutatóját tartják a Szatmár Megyei Könyvtárban.

Lizi és a Mindentudó Porcica egy meseregény, melyben az elején még olvasni sem szerető Lizi, és az osztályban kicsúfolt Matyi összefognak, hogy megmentsék az elszunnyadt könyvtárat, és újból tanítsák meg olvasni az iskola gyermekeit. A nyomozó-rejtvényfejtő munkában segítségükre van Mindentudó Porcica és Hangya, de sokan mások is bekapcsolódnak a nagy feladat megoldásába!

 

Jankó Szép Yvette, a BBTE Magyar Irodalomtudományi Intézet munkatársa így ajánlja ezt a könyvet:

 

"A kérdés, kis könyvlapozgató barátom, többnyire az: tudsz-e már olvasni? Ezt a könyvet bújva én, akitől egy örökkévalóság óta nem kérdezték ugyanezt, azon gondolkodtam el, tudok-e még olvasni? Izgalmas rejtvény-e még számomra minden, ami első látásra érthetetlen egy könyvben, megelevenednek-e előttem a sárkányok, lila-Lizik, porcicák? Beleborzonganak-e egy könyvtárszellem-idézésbe ezek az elfásult agysejtek s porcikák?"

 

A szervezők szeretettel várnak mindenkit október 18-án 13.00 órától a Szatmár Megyei Könyvtárba a rendhagyó könyvbemutatóra!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: