2011-03-10 15:26:45• hírek • Szatmar.ro

Interaktív játék gyermekeknek

Interaktív előadással készül a szatmári magyar társulat a gyermekek szórakoztatására.

Zajlik a készülődés Bors néni 120-ik születésnapjának megünneplésére. A nagymama nem egy átlagos személy, mindig segít, ha valakinek szüksége van erre, függetlenül attól, hogy kisgyerekről, virágról, állatról, vagy bármi más élőlényről legyen is szó. Kis kertecskéjét ápolja, vigyáz virágaira és unokáira.

Bors néni rendkívül szereti a születésnapokat, főleg, ha az övéről van szó. Ez alkalomból azonban nem csak Hanna, Titilla, Vizimolnár, Nyúl Elek, Tengelice és Játékmester jelenlétére lehet számítani, hanem a szatmári gyermekeket is vendégül látják a színházban.

Szilágyi Reginától, a darab rendezőjétől megtudtuk, az 1-8. osztályos kicsik számára színpadra vitt műsor az eddigiektől eltérően bevonja a játékba a nézőket is. A kisiskolások maguk is felmehetnek a színpadra és együtt játszhatnak a színészekkel.

A harminc éve írt darab a történet tulajdonképpeni kiindulópontja, azonban lényegesen el is tér ettől. Szilágyi elmondása szerint egy olyan naiv előadás ez, amelynek igazából nincs története, Nemes Nagy Ágnes verseit kötik össze kicsi helyzetek.
Az egy órás játszóházi darabot Szilágyi Zoltán zenéje teszi még színesebbé. A bemutatóra máricus 12-én kerül sor a Szatmárnémeti Északi Színházban.


Játszóházzá válik a színház a Bors néni darab alatt
Játszóházzá válik a színház a Bors néni darab alatt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: