2011-04-26 15:48:38• hírek • Póti Orsolya

Inkább a cserére fektetnék a hangsúlyt

Rengeteg ruha és játék gyűlt össze a Szatmár Megyei Diákszövetség Szekönd-csere elnevezésű akciója során. Annak ellenére, hogy a program alapját a cserélés alkotta, többen mégis inkább adományoztak.

Az elmúlt hetekben az SZMDSZ egy új akcióra hívta fel a közönség figyelmét, egy olyan programra melynek alapját a cserélés alkotta. A program keretében a résztvevők április 22-ig vihették be az SZMDSZ székházába a már valamilyen okból nem használt, de még viselésre alkalmas ruházati cikkeket, megunt tárgyakat, könyveket kisebb bútordarabokat. A megmaradó ruhákat és tárgyakat a szervezet a Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlotta fel.

- Az akciónk célja főként az volt, hogy minél több fiatal cseréljen egymás között ruhát, tárgyat, könyvet. A csere lehetőségével azonban igen kevesen éltek, főleg családok cseréltek egymással játékokat, ruházati cikkeket. Mindennek ellenére az akció sikeres volt, hiszen közel ötvenen vettek részt, és ezáltal több zsák holmit tudtunk felajánlani a Máltai Szeretetszolgálatnak - mondta el Kölcsey Norbert, az SZMDSZ elnöke.

Mint megtudtuk, az SZMDSZ a Szekönd-cserének hagyományt akar teremteni, azonban a következő akciók során nagyobb hangsúlyt fektetne a cserére.



Több zacskó ruhát adományoztak a Máltai Szeretetszolgálatnakl
Több zacskó holmit  adományoztak a Máltai Szeretetszolgálatnak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: