2009-04-24 11:19:31• hírek • Parajdi Andrea

Ingyenjegyeket sorsoltunk

Szombaton és vasárnap több száz kutya vonul fel a Szatmárnémeti strand területén megrendezésre kerülő kutyakiállításon. A Szatmár.ro nyereményjátéka során öt olvasójának kedveskedik ingyen belépővel.

Ezen a héten indított el a Szatmár.ro egy újabb nyereményjátékot, amelynek során öt belépőt lehetett elvinni tőlünk, az április 25 és április 26-án megrendezésre kerülő CACIB kiállításra. A játékban résztvevőknek egyszerű feladatuk volt, csupán arra kellett megadniuk a választ, hogy az Országos Ebtenyésztők Szövetségének Szatmár megyei fiókja hányadik alkalommal szervezi meg a nemzetközi kutyakiállítást városunkban.

Három nap alatt több mint száz olvasónk küldte be megfejtését a jatek@szatmar.ro e-mail címre. Azok, akik helyesen tudták a választ, vagyis azt, hogy immár harmincegyedik alkalommal ad helyet Szatmárnémeti egy ilyen rangos eseménynek, mind részt vehettek a sorsoláson.

Péntek délelőtt a szerencse Győri Lórántnak, Hajdú Attilának, Gedeon Krisztinának, Mezei Juditnak és Ofrim Andreának kedvezett. A nyerteseket telefonon, vagy e-mailben értesítjük a belépőjegyek átvételének módjáról.

Gratulálunk a szerencséseknek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: