2018-09-25 08:16:59• hírek • Szatmár.ro

Ingyenes üzleti képzések vállalkozóknak

Nagy igény mutatkozik a vállalkozók körében az üzleti képzésekre. A vállalkozó szakmai fejlődése által az üzletvitele is fejlettebbé, jövedelmezőbbé válhat. Ez a versenyképesség egyik alapfeltétele.

A Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívóját tolmácsoljuk arra az ingyenes üzleti képzésre, amelyet a Beszterce-Naszód Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervez a városunkban.

 

Szeptember 27-én délután 14 órakor az Iparkamara Várdomb (Decebal) utca 4. szám alatti épületében várják a tanulásra és fejlődésre nyitott egyéni vállalkozókat, vezetőket és alkalmazottaikat is.

 

A képzéssel kapcsolatos információt pénteken délután (szeptember 27.) osztják meg az érdeklődőkkel. A szervezők arra kérnek mindenit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, regisztráljanak online az eseményre. A helyek a regisztráció sorrendjében telnek be. A regisztrációs űrlap a következő linken érhető el: REGISZTRÁCIÓ AZ ÜZLETI KÉPZÉSRE

 

A Beszterce-Naszód Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2018. júniusában elnyert egy egy éves üzleti fejlesztési projektet. Ennek a célja, hogy a vállalkozások fejlesztésén keresztül új munkahelyeket teremtsenek a résztvevők, illetve a meglévő munkaerő állomány képzésével növeljék a versenyképességet a piacon. A program az Észak-Nyugati Régió cégeit és vállalkozóit hivatott támogatni.

 

A menedzserek számára menedzsment innovációs-, termékmenedzsment-, lean menedzsment- és kockázat menedzsment képzések vannak a tervben, illetve egy mini MBA stratégiai fejlesztés témakörben.

 

A humán erőforrás menedzsmenttel foglalkozó jelentkezők számára vezetés és szervezés fejlesztési, humán erőforrás inspektori, tervezési és kivitelezési irányelvekre vonatkozó, továbbá a cégpolitika hosszú távú érvényesítését támogató tréningekre járhatnak a munkatársak.

 

Egyéni vállalkozóknak a modern vállalkozások alapításáról és a 21. századi üzletviteli modellek ismérveiről tartanak előadásokat.

 

Az oktatás szemináriumi vagy mentor által támogatott formában folyik majd. A résztvevők együtt és egyéniben is kapnak feladatokat, melyeket szakértői támogatással oldanak meg.

 

A program részletesebb leírását EZEN A LINKEN TALÁLJA

 

Kérdéseiket a következő email címen és telefonszámon tehetik fel a projekt felelősének:

 

Cristutiu Marinela Aurora

Interrégiós Tevékenységek Szakértője

 

Telefon: 072 328 6519

Email: bistritaprofesionala@cciabn.ro

 

A programnak összesen 502 résztvevője lesz a régió négy megyéjéből. Érdemes mihamarabb jelentkezni a fent megadott linken, mert a helyek gyorsan elfogyhatnak! A fejlődés a versenyképesség egyik alap feltétele. Ne hagyja ki ezt az ingyenes lehetőséget!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: