2009-06-18 13:44:17• hírek • X

Ingyenes tanácsadás

Pénzügyei Önt is stresszessé teszik? Forduljon szakemberhez és lazítson. Szatmárnémetiben is terjeszkedik az a vállalat, amely ingyenes tanácsadással segít megtalálni Önnek a legjobb befektetési és megtakarítási lehetőségeket.

A mai, egyre rohanó világban sokkal több területen kell egyensúlyt kialakítanunk az életünkben, amelynek megtalálásához olykor bizony segítségre van szükségünk. A legtöbben tökéletes családi légkörre és megbízható munkahelyre vágyunk, úgy hogy közben akarva-akaratlanul mindnyájan az egzisztenciát hajhásszuk: elérve azt, hogy mindennek a mögöttes mozgatórugója maga a pénz legyen. A pénz, ami akkor is fejfájást okoz, ha sok van belőle és akkor is ha kevés.

Önnek is vannak pénzügyi problémái? Megtakarítana, befektetne, lakást vásárolna, vagy éppen hitelre lenne szüksége, azonban elveszve érzi magát a rengeteg banki ajánlat között? Forduljon szakemberekhez, akik díjmenetesen segítenek Önnek megtalálni az igényeinek legmegfelelőbb lehetőséget.

Szatmárnémetiben is terjeszkedik az a vállalat, amely Európa 15 országában van jelen, azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a pénzügyek megfelelő kezelésében, és eligazodást nyújtson az egyre bonyolultabb pénzpiacon. Vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt tanácsokkal szolgálnak tárdadalom biztosítási-, és nyugdíjkérdésekben, megtakarítások biztonságos elhelyezésében, a kihasználható adókedvezményekről és állami támogatásokról, valamit segítenek a a lakásvásárlás előtt állóknak is. A folyamatosan fejlődő cég mindezek mellett a pályakezdő, pénzügyi területen elhelyezkedni kívánó fiatalok számára karrierlehetőséget is biztosít.

Ha arra vágyik, hogy éjszakánként nyugodt legyen az álma, stresszmentesek legyenek a hétköznapjai, s biztonságban érezze az egzisztenciáját hívja a 0747 610 188-as, illetve a 0746 379 893-as telefonszámok egyikét és vegye igénybe az abszolút térítésmentes tanácsadói szolgáltatásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: