2011-01-24 15:27:15• hírek • Szatmár.ro

Ingyenes pedagógus-továbbképzés

A Consult Scolari Egyesület, együttműködve a Nyíregyházi Főiskolával az „Európai szakmai kompetenciák minden pedagógusnak (EPROCOM)" nevű projekt keretében az idei év folyamán ingyenes továbbképzéseket tart Szatmár megyei pedagógusoknak különböző témaköröket érintve.

Céljuk, hogy létrehozzanak egy olyan határokon átnyúló szakmai támogató hálózatot, mely lehetővé teszi a pedagógusok számára, hogy folyamatosan továbbképezhessék magukat szakmai kompetenciáik fejlesztése érdekében.
A képzés első részében nyíregyházi előadók tartanak képzést adott témakörökben, majd a képzéseket kiképzett Szatmár megyei mentorok adják tovább pedagógusoknak.

A Szatmár megyei pedagógusok - óvodapedagógusok, tanítók, tanárok - 8-30 órás tréningeken, előadásokon vehetnek részt az alábbi témakörökben: a cigány/roma kultúra, iskolai konfliktushelyzetek kezelése, mentálhigiéné a gyakorlatban, az osztálytermi módszertani kultúra megújítása - ezen belül a kooperatív tanulás, projektoktatás, differenciált oktatás, tanulásmódszertan, konstruktív tanulás -, tehetséggondozás, zenei nevelés, hátrányos helyzetűek integrálása, oktatása, nevelése, környezeti nevelés.

A tanfolyam jövő hétfőn, január 31-én indul, jelentkezni pedig csütörtökig, 27.-ig lehet a mirela.iank@consultscolari.ro e-mailcímen. Az első képzést Schmercz István tartja a tehetséggondozásról, a folytatásra pedig február 19-én és május 7-én kerül sor - ez összesen 30 órát jelent. Február elsején Vass Figula Erika a hátrányos helyzetű gyermekek neveléséről tart előadásokat, február 3-5. között pedig az iskolai konfliktuskezelésről szólnak a képzések.

A tanfolyamok helyszíne az egyesület székháza, Szatmárnémetiben a Fragilor utca 1. szám alatt. A képzésekről további információkat a 0261-710513 telefonszámon illetve a www.consultscolari.ro honlapon lehet kapni.


Továbbképzést szerveznek pedagógusoknak
Továbbképzést szerveznek pedagógusoknak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: