2013-04-16 16:16:28• hírek • Kocsis Zoltán

Kommandósokkal fogták el a négy rablót

Kommandósok segítségével fogták el a Szatmár Megyei Rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai azt a négy férfit, akik a vád szerint tavaly ősszel behatoltak egy lakásba, tulajdonosát megkötözték majd nyolcezer lej értékű értéktárgyat raboltak el tőle.

A Szatmár Megyei Törvényszék mellett működő Ügyészség irányításával zajló akció során az elmúlt napokban több házkutatást végeztek Szatmárnémetiben. Ezek eredményei során elfogatási parancsot adtak ki a 27 éves Robert E., a 21 éves Viorel C., a 42 éves C. Zsolt szatmárnémeti és a 26 éves Nicolae R. máramarosi lakos ellen. A vád szerint C. Zsolt irányítása alatt ők négyen hatoltak be 2012 októberében egy szatmárnémeti lakásba. A lakás tulajdonosát, egy 54 éves nőt gázspray-vel fújták le, majd villanyvezetékkel megkötözték. Miután a nőt mozdulatlanná tették, elloptak két laptopot, egy fényképezőgépet és 475 lej készpénzt.

Négyük közül Robert E. és Nicolae R. jelenleg is előzetes letartóztatását tölti - a vád szerint ők ketten hajtottak végre egy másik betörést Szatmárnémetiben, melynek során 400.000 lejnyi értéktárgyat és pénzt loptak el a lakásból. A törvényszék két társuk ellen is elfogatási parancsot adott ki.

A vizsgálat azonban ezzel együtt még nem zárult le: a jelek arra utalnak ugyanis, hogy a négy férfihez egyéb bűncselekmény is kapcsolódik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: