2020-05-07 13:48:23• hírek • Szatmár.ro

Ingyenes internet-hozzáférést biztosít augusztus 31-ig a diákok számára a tanfelügyelőség

illusztráció
illusztráció

Partnerségi megállapodás született a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség és a Telekom telefon- és internet-szolgáltató cég között az online módon történő oktatás elősegítése érdekében.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében arról tájékoztat, hogy partnerségi megállapodás jött létre a Telekom és az inspektorátus között, annak érdekében, hogy minden tanuló számára ingyenes internet-hozzáférést biztosíthassanak a nyári hónapokra.

A közlemény szerint az említett internet-szolgáltató minden diák számára, a legkisebbektől a középiskolásokig, biztosít egy olyan SIM-kártyát amely révén elérhetővé válik a szolgáltató Adservio nevet viselő informatikai platformja, mely révén ingyenes internet-hozzáféréshez jutnak a diákok egészen augusztus 31-éig.

A szolgáltatás mikéntjeiről, illetve a SIM-kártyák kiosztásának menetéről egyelőre nem tájékoztatott a tanfelügyelőség, viszont Kallós Zoltán helyettes tanfelügyelő a témával kapcsolatban szerkesztőségünknek elmondta, szeretnék, ha mielőbb megkapná minden diák ezeket az eszközöket, hogy senki ne maradjon internet nélkül a nyári pediódusra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: