2018-07-18 08:03:52• hírek • (x)

Ingyenes házhozszállítással kedveskedik vásárlóinak a Novolor

Egy hosszú, stresszes nap után mi sem lazíthatna el jobban, mint egy kellemes, forró fürdő? Mit szólnál hozzá, ha ezeket a relaxációs perceket most egy vadonatúj, stílusos fürdőben élhetnéd át?

Napjaink zajos és rohanó világában ritkán találunk arra időt, hogy kicsit magunkra is figyeljünk és elvonuljunk csendes szentélyünkbe, ahonnan aztán újult energiával távozhatunk. Sokan inkább évente egyszer elmennek egy wellness üdülésre, de mi lenne, ha még el sem kellene utaznunk, hogy átélhessük a nyugtató fürdők nyújtotta nagyszerű élményt?
 

Ennek kulcsát saját fürdőszobánk rejti, melyet egy kis befektetéssel stílusos, modern helyiséggé alakíthatunk. Itt indul minden napunk, és ez az utolsó állomás, ahol még lefekvés előtt megfordulunk. Épp ezért fontos, hogy olyanná alakítsuk, melyben könnyűszerrel el tudunk szakadni a hétköznapok gondjaitól, és kicsit önmagunkra is oda tudunk figyelni.



Egy ilyen fürdőszoba kialakításához minőségi anyagokra van szükség, melyeket könnyűszerrel beszerezhetsz a szatmári Lebada vadonatúj webshopjában. A Novolor.ro oldalán stílusos csempék és járólapok között válogathatsz: érdemes például elgondolkozni az elefántcsontszínű Ottawa csúszásmentes járólapon (https://novolor.ro/gresie-ottawa-marfil-antideslizante-24x72-cm.html), mely bármelyik fürdőszobának képes elbűvölő stílust kölcsönözni. Ám ha nem tetszik ez a szín, akkor választhatod bézs vagy fehér árnyalatban is.
 

Ha a falakra is keresel valamit, mindenképpen tekintsd meg a Neutral Blanco csempét (https://novolor.ro/faianta-neutral-blanco-20x60-cm.html), melyet kiválóan feldob például az Arki Perla dekorcsempe (https://novolor.ro/decor-arki-perla-20x60-cm.html). Megtetszett valamelyik burkolólap, de nincs mivel hazavidd? Nem gond, a Novolor erre is gondolt, ugyanis a szatmári vásárlók ingyenes házhozszállításnak örvendhetnek. Használd ki a lehetőséget Te is!



Fedezd fel az otthonosság művészetét a kiváló minőségű termékek széles skáláján keresztül. Szakszerűség és Felelősség. Kreativitás és Együttműködés. Folyamatos fejlődés. Éld át az igazi kreativitás élményét a Lebada bemutatótermekben és online, a  www.novolor.ro oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: