2017-11-14 09:44:04• hírek • Oszkó Viktória

Ingyenes egészségügyi vizsgálatok Szatmárnémetiben

A szatmárnémeti West Medica (Caritas) Klinika november 15. és december 15. között ingyenes kinetoterápiás tanácsadást és állapotfelmérést végez. A klinika korszerűen felszerelt gyógytorna rendelőjében felkészült szakemberek várják Önt!

Azokat várják a vizsgálatokra, akik már szerettek volna eljutni gyógytornászhoz, hogy kivizsgáltathassák problémájukat, de azokat is szívesen látják, akik már valamilyen kezelés alatt állnak, de meghallgatnának  más szakvéleményt is.

Roditis Natasa gyógytornász szeretné egyre szélesebb körben megismertetni az emberekkel a gyógytornát és annak életre szóló hatását. A gyógytorna kezelések során olyan mozgásterápiákat alkalmaz, amelyek segítségével a megbetegedett vagy sérült testrészek fájdalmát enyhíteni lehet, a mozgáskészségét pedig helyre lehet állítani.

Érdemes lehet elmenni azoknak, akik agyvérzés utáni bénulásoktól szenvednek, hátgerincsérvük van, akiknek ízületi porckopás okozza a panaszokat, de segítséget kaphatnak azok is, akiknek ficamok miatt szükséges szakértő ellátás, de még számos problémával érdemes lehet felkeresni a rendelőt.

Az állapotfelmérést követően a gyógytornász felépíti az egyénre szabott gyakorlati programot. Ez azt jelenti, hogy azt a mozgásformát ajánlja a betegnek, amire éppen szüksége van. Egyes esetekben további kivizsgálást javasolhat, ez minden alkalommal egyéntől függ.
 

Az egészségügyi felmérést november 15-től, hétfőn, szerdán és pénteken, 8:00 és 10:00 óra között végzik a Károlyi út 3. Szám alatt, a West Medica (Caritas) Klinikán. Az ingyenes vizsgálatokra és az állapotfelmérésekre előjegyzést felvesznek a 0261-769-725 és a 0261-769-788-as telefonszámokon. 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: