2013-01-20 16:15:49• hírek • Kocsis Zoltán

Ingyenes egészségügyi felmérések az egészség-expón

Romániában a leggyakoribb betegségek a magas vérnyomás, a diabétesz és a túltápláltság. Ehhez párosulnak még a stressz és a különböző káros szenvedélyek.

Január 20-tól január 27-ig minden délután ingyenes egészségügyi felmérést végeznek Szatmárnémetiben, a Megyei Egészségbiztosító Pénztár Hegyi (L.Blaga) sugárúton található székházában.

Mindezt az egy hétig tartó egészség-expó keretein belül, melyet a már említett Egészségbiztosító Pénztár mellett a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Hetednapi Adventista Egyház szervez. Hétköznaponként 18.00, szombaton és vasárnap 16.00 óra után várják az egészségükért aggódókat, akik ingyenes egészségügyi felmérésen eshetnek át.

A munkát önkéntességi alapon végző orvosok megvizsgálják mindenki vérnyomását, vércukorszintjét, testének zsírtartalmát. Mindenki elvégezheti a Harvard fitnesztesztet, valamint stressz elleni masszázsban részesülhet. Ezen kívül hidroterápiás bemutatókat tartanak és egészségügyi tanácsadást kaphat bárki.

Mindennap este dr. Horst Müller németországi doktor tart majd előadásokat a különböző betegségekről. Az egészség-expó célja, a szervezők szerint, az egészséges életmód megismertetése, népszerűsítése és fontosságának kiemelése.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: