2011-11-11 17:08:27• hírek • Szatmar.ro

Ismét két gólos vereség Kolozsváron

Minden az Olimpia kezére játszott a labdarúgó harmadik osztály hatodik csoportjának 13. fordulójában, hisz a szatmáriak úgy vágtak neki a Kolozsvári Sanatatea elleni bajnokinak, hogy amennyiben nyernek és a Szászrégen - Brassói Corona rangadón döntetlen születik, akkor élre állhat a csapat. Nos, az remélt iksz megszületett...

Csakhogy az Olimpia nem tudott még pontot sem szerezni Kolozsváron. Talán másként alakul a dolog, amennyiben Ghiorma gyors vezető találatát követően Feier egy az egyben a kapussal ki tud egyenlíteni. Ám nem tudott...

Az első, és mint később kiderült az egyetlen szatmári gólra 75 percet kellett várni, akkor a csereként beállt Prodan fejjel volt eredményes. Csakhogy közben Rus és Gáspár is bevette Suta kapuját, így az egykori élvonalbeli csatár csak szépíteni tudott. Ezzel az Olimpia ugyanúgy két gólos vereséget szenvedett a kincses városban, mint az ősz folyamán a CFR II ellen - akkor 2-0 volt a végeredmény.

„Sajnos még nem tudunk eredmény-centrikusan játszani, ezt talán még a rutin hiányára foghatnám. Még jó, hogy az élmezőny továbbra is szoros maradt, csak két pontra vagyunk az első helytől, így a hátralévő két fordulóban még minden lehetséges" - értékelt a meccs után Csík Tibor vezetőedző.

Az utolsó két őszi forduló előtt ezzel az Olimpia visszaesett az ötödik helyre. A következő etapban mellesleg egy újabb kolozsvári gárda, az élvonalbeli Universitatea második csapata látogat Szatmárnémetibe, majd az utolsó játéknapon irány - Kolozs megye. Pontosabban Aranyosgyéres.

III. Liga, 13. forduló:
Kolozsvári Sănătatea-Szatmárnémeti Olimpia 3-1

gólok: Ghiorma (15.), B. Rus (28.), Gaşpar (52.), illetve Prodan (75.)
Az Olimpia összeállítása: Şuta - Moş, Sabău, Heil, Homorozan, Gavrilescu, Micaş, Villand, Zsiga, Marinaş, Feier
Játszott még: Botos, Glodean, Prodan, M. Mureşan.

További eredmények:
Tatrangi Unirea-Marosvásárhelyi FCM II 1-1
Aranyosgyéresi Seso-Zilahi FC 3-1
Kolozsvári Universitatea II-Jádi Voinţa 2-0
Zalatnai CS-Szászfenesi Unirea 0-1
Szászrégeni Avântul-Brassói Corona 1-1
Besztercei Gloria II-Kolozsvári CFR II 5-4
Dési Unirea-Nyárádtői Unirea 2-2

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: