2011-11-18 18:05:51• hírek • Szatmar.ro

Ingyenes az Olimpia kolozsváriak elleni meccse

Az utolsó előtti őszi fordulóban a második helyre kapaszkodhat az Olimpia labdarúgócsapata, amennyiben szombat délután 14.00 órai kezdettel legyőzi a Kolozsvári Universitatea második számú csapatát. A mérkőzésre a belépő ingyenes, a vezetők pedig remélik, hogy minél több szurkoló látogat majd ki az odavágók utolsó hazai meccsére.

A Olimpia játékosai megérdemlik a biztatást, lévén hazai pályán eddig nem okoztak csalódást rajongóiknak: eddig valamennyi meccsüket megnyerték saját szurkolóik előtt. A sárga-kéket arra készülnek, hogy folytatják ezt a sorozatot az „egyetemisták" ellen is, még akkor is, ha egy nappal az összecsapás előtt Florin Muresan és Feier is sérüléssel bajlódott.

„Egy patinás erdélyi együttes második csapatával játszunk, amely általában sokgólos mérkőzéseket játszik, köszönhetően annak, hogy nyílt futballt produkál, nem áll be védekezni. Rajtuk nincsen semmilyen nyomás, a játékosok ugyanakkor nagyon ambiciózusak, hiszen ki nem szeretne felkerülni az első csapathoz az élvonalba. Mindenesetre én győzelmet várok csapatomtól, és azt, hogy mindenki teljes erőbedobással futballozzon" - mondta Csík Tibor vezetőedző.

Ami az élvonalbeli bajnokság negyedik helyén álló Universitatea második csapatának idegenbeli mérlegét illeti, az eddig felemás: három győzelem és egy döntetlen mellé három vereség is párosul, az Olimpia tehát méltán bízhat a hazai győzelemben. Ebben az esetben a szatmáriak 28 ponttal a második helyre kapaszkodnának fel, a 20 pontos Brassói Corona mögé.

A szombat 14.00 órakor kezdődő találkozóra a belépés ingyenes. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Commando Oli szurkolói csoport "Egy sárga-kék stadionért" elnevezésű nyereményjátéka ne folytatódna. A szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy jegyek helyett egy papírdarabra írják fel teljes nevüket, e-mail címüket és telefonszámukat, majd ezt a szünetig dobják be a stadion patkójában, a szurkolói csoport előtt lévő urnába. Három szerencsés néző egy-egy Commando Oli/Satu Mare sálat nyerhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: