2009-06-02 15:42:00• hírek • Szatmár.ro

Vége a szürke hétköznapoknak

Van egy hely, ahol elfelejtheted, hogy léteznek szürke hétköznapok, és ahol csak a tied a világ. Térj be a Fitlandba és töltődj fel energiával. Aerobik órák, masszázs, infraszauna, szolárium és manikűr várja az egészséges életmód követőit és a szépülni vágyókat. Edzés most ingyenesen is.

Biztos a sikered, ha a Fitlandnál akarsz fogyni vagy csinosodni, és akkor is ott a helyed, ha egyszerűen csak jól szeretnéd magad érezni, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz.

A Fitlandban különböző aerobik óratípuson vehetsz részt, attól függően, hogy mit szeretnél változtatni a testeden. Az alakformáló órákon a megcélzott izomcsoportban állandó tónus-váltással (feszítés-lazítás) a fizikai izomerő fejlesztése, a tartóizmok erősítése, illetve egyes izomcsoportok tömegének növelésével az alakformálás a cél. Ezen belül alakformáló, alakformáló óriáslabdával és preventív gerinctréning közül válogathatnak az érdeklődök.


A Fitlandban különböző aerobic óratípusokon lehet részt venni
A Fitlandban különböző aerobic óratípusokon vehetsz részt


A zsírégető órákon a bemelegítéstől és a levezetéstől eltekintve folyamatos a mozgás, amelynek célja, hogy a meglévő zsírtartalékaink fölöslegéből leadjunk, illetve, hogy rendszeres (heti 3-4 alkalom) edzéssel a szervezetünket egy hatékonyabb (zsírégető) anyagcsere "üzemmódba" állítsuk. Ezeknek az óráknak is több tjpusa van: zsírégetés, step ( kezdő, középhaladó és haladó szint), illetve dance aerobic.

Az aerobic órák fő koordinátora Kerekes Emőke, aki gyerekkora óta sportol, és aki a következő mottó szerint él : „Olyan munkát válassz, amihez kedved van; soha sem fogsz dolgozni életedben!"

Kerekes Emőke 1997 óta különböző szakképzéseken sajátította el a szakma fortélyait. Aerobic oktató, aerobic edző, személyi edző, dance aerobic oktató, step aerobic oktató, életmód tanácsadó és preventív gerinctréning oktató képzéseken vett részt.


A Fitlandban különböző aerobic óratípusokon lehet részt venni
Az aerobic órák fő koordinátora Kerekes Emőke, több éves tapasztalattal rendelkezik


A Fitlandban nem csak edzéseken vehetsz részt, hanem lazíthatsz is. Egy nehéz munkanap után levezetheted a felgyülemlett feszültséget az infraszaunában, amely egy hangulatos, valódi relaxációs környezetet biztosít. A nap hőenergiájának nagy része az infravörös tartományban keletkezik. A szauna az UV-sugárzás helyett az infravörös hősugárzás elvén működik, ami kedvező hatással van az egészségedre és közérzetedre.


A Fitlandban nem csak edzéseken vehetsz részt, hanem lazíthatsz is. az infraszauna számos betegségre jótékony hatással bír
A Fitlandban nem csak edzéseken vehetsz részt, hanem lazíthatsz is. az infraszauna számos betegségre jótékony hatással bír


Vizsgálatok bizonyítják, hogy az infravörös-technika optimális használata különböző panaszokat pozitív eredménnyel befolyásol: vérkeringés, veseműködési zavarok, köszvény, reuma, ízületi betegségek, csukló és végtagfájdalmak, allergia, bőrpanaszok, isiász, hátfájdalmak, húzódás, porckorong károsodás, derékfájdalmak, cellulitisz, idegrendszeri panaszok, stressz kezelése, méregtelenítés, keringési- és immunrendszer megerősítése, sportsérülések kezelése, stb. A szakemberek a szaunát korunk átfogó egészség megóvó, betegség-megelőző rendszereként emlegetik.


A Fitland manikűr részlegén is szépülhetnek a vendégek
A Fitland manikűr részlegén is szépülhetnek a vendégek


Az infravörös hő kabinban a test 80%-ban vizet, 20%-ban zsírt, koleszterint és zsírban oldódó méreganyagokat, nehézfémeket, valamint sókat veszít. A természetes és egészséges izzadás révén enyhe, mélyreható, belülről kifelé haladó tisztulási folyamat zajlik le. A hagyományos szaunákhoz képest kétszer - háromszor jobban izzadunk.


A modern MegaSun T200-as állószolárium minimális idő alatt gyors és egyenletes barnulást biztosít
A modern MegaSun T200-as állószolárium minimális idő alatt gyors és egyenletes barnulást biztosít


A legzordabb téli időkben az infraszaunán kívül, a modern MegaSun T200-as állószoláriumban is felidézheted a nyár hangulatát. A gép minimális idő alatt gyors és egyenletes barnulást biztosít, az 52 db, egyenként 180 W-os szoláriumcső és a beépített testhűtő-ventilátor gondoskodik a Vendégek kényelméről. A külső üveg dekoráció, a belső világítás, és a sztereó hanghatás teszi teljessé a szoláriumozás élményét. Mindezek mellett a Fitland masszázsszolgáltatásokat is kínál, illetve manikűr részleggel is rendelkezik.


A Fitland masszázsszolgáltatásokkal is várja vendégeit
A Fitland masszázsszolgáltatásokkal is várja vendégeit


Ha több információra lenne szükséged, látogass el a www.fitland.ro honlapra, ahol értesülhetsz az aktuális eseményekről, a folyamatos árengedményekről, illetve a rendszeresen megszervezésre kerülő nyílt napokról, amikor ingyen kipróbálhatod a Fitland óratípusait, olcsóbban vásárolhatsz bérleteket, és értékes ajándékokat nyerhetsz a tombolán. Június 3 és július 3 között minden szerdán 17 órától, illetve pénteken 10 órától ingyenesen vehetsz részt az edzéseken, mert a Fitland valóban a Te világod!


Látogass el a Fitland nyílt napjára és ismerd meg az aerobic órák típusait
Látogass el a Fitland nyílt napjára és ismerd meg az aerobic órák típusait


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: