2009-07-09 13:57:21• hírek • Parajdi Andrea

Ajándékok a Fitlandnél

Ha a nyári időszakban formában szeretnél lennél, térj be a Fitlandba, ahol profi aerobic programok segítenek neked a feltöltődésben, és a csinos alak kidolgozásában. Július 16-án ráadásul ingyen vehetsz részt a speciális alakformáló órákon, sőt ezt követően az infraszaunában és a masszázson is díjmentesen lazíthatsz.

Július 16-án igazi csajos programokkal készül a Fitland, ahová minden felüdülésre vágyó vendéget szeretettel várnak. A nap folyamán öt speciális aerobic órán lehet részt venni: 10 órakor hasizomgyakorlatokkal egybekötve step aerobikot tartanak kezdőknek, 16 órától preventív gerinctréningre, 17 órától alakformáló edzésre és 19 órától pedig kezdőknek szóló step aerobic órára kerül sor.

A Nyílt nap alkalmából kezdetét veszi egy árkedvezmény is, ugyanis július 16 és augusztus 15 között 20%-kal olcsóbban lehet majd megvásárolni az aerobic bérleteket. Azok a lányok, akik ezen a napon bérletet vásárolnak részt vehetnek a Fitland tomboláján is, amelyen aerobik, szauna és szolárium bérletek, relaxációs masszázs, Fitland póló és szoláriumozáshoz használható krém kerül kisorsolásra.

Szintén a nyílt napon díjazzák majd a Fitland áprilisban indított fogyókúraversenyének győztesét. A résztevőket megmérik, és akinek a verseny ideje alatt a legtöbb súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia azt az év végéig érvényes korlátlan belépésre jogosító aerobik bérlettel jutalmazzák.

Akiket kifárasztott az edzéseken való részvétel, július 16-án az infraszaunában és a masszázson is díjmentesen lazíthatnak.

A napot 20 órától egy nagyszerű hangulatú retro dance party zárja majd, amelyre bárki magára ölthet egy 70-es, 80-as, vagy 90-es éveket idéző ruhakölteményt. A Fitland Téged is vár a Rândunelelor u. 3 szám alatti székhelyén.


A Fitlandben július 16-án ingyen vehetsz részt az aerobic edzéseken.
A Fitlandben július 16-án ingyen vehetsz részt az aerobic edzéseken


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: