2015-03-04 14:54:31• hírek • Kocsis Zoltán

Ingyen nézhetik az Olimpia szombati meccsét hölgyek

Közleményben kéri a szurkolók támogatását az Olimpia labdarúgócsapatának vezetősége a szombati, Resicabánya elleni bajnokin. A közeli nemzetköz nőnap alkalmából ráadásul ajándékkal is kedveskednek a hölgyeknek.

A mérkőzés a megszokott időben, szombaton 11.00 órakor kezdődik az Olimpia-stadionban. A találkozón a bajnoki 6. helyezett Olimpia a második helyezett Resicabányával csap össze. A vasárnapi nőnap alkalmából a meccsre kilátogató valamennyi hölgy ingyen tekintheti meg a mérkőzést. A klubvezetők emellett egy-egy csokor virággal is kedveskednek a szebbik nem képviselőinek.

„Reméljük, minél több több szurkoló kilátogat majd a stadionba, tekintve, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk egy olyan csapat ellen, amely egy pontra megközelítette a listavezetőt. Nagyon szépen köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik elkísérték a csapatot a múlt szombaton Ramnicu Valceára! Jelenlétük nagyon fontos a fiúknak ott lent a pályán! Reméljük, szombaton sok hölgy látogat majd ki a stadionba, több meglepetéssel is várjuk őket", idézi a közlemény Dan Babut klubelnököt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: