2010-06-23 09:08:16• hírek • Póti Orsolya

Ingyen a Campus Fesztiválon

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Szatmári Magyar Diákszövetség meghívja a szatmári felsőoktatásban tanuló diákokat (függetlenül az oktatási intézmény helyszínétől) a 2010. július 20-22. között szervezett Campus Olimpia valamelyik versenyszámába.

A debreceni Campus Olimpián megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára lett megszervezve. A résztvevők próbára tehetik magukat a kispályás labdarúgás, lábtenisz, strandröplabda, kosárlabda, streetball, váltóúszás, csocsó. Ezek mellett a részvevők ingyen szállásban és utazásban részesülnek, végül mindenek felett ingyen heti jegyet kapnak a rendezvényt követő Campus Fesztiválra.

A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvényt a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára szervezték. A verseny célja: a sport és a sportolás népszerűsítése, az egészséges életmódra való nevelés, olyan közösségi esemény megteremtése, ahol a különféle oktatási intézmények szurkolói és versenyzői kapcsolatot tudnak egymással építeni, és nem utolsó sorban kapcsolatépítés a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények között. A Campus Olimpia a Campus Fesztivál kapcsolt rendezvénye, mely összeköti a sportot és a szórakozást. A rendezvény szervezője Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.

Az államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében azok a hallgatók vehetnek részt, akik legalább négy féléves, oklevelet adó képzésben, illetve iskolarendszerű képzésben vesznek részt a verseny időpontjában, továbbá, akiknek a nevező felsőoktatási intézményben szerzett végbizonyítványuk kelte- a bajnokság időpontjában nem haladja meg az egy évet. Az adott félévre a nevező intézménybe iratkozott (nappali, levelezős, esti távoktatásban illetve doktorandusz képzésben résztvevő) hallgatók, állampolgárságra és életkorra tekintet nélkül.


Nevezz be a Campus Olimpiára
Nevezz be a Campus Olimpiára


A beérkező sportolók indulási jogosultságát és a kísérők létszámát a Versenybíróság ellenőrzi. Ennek során a csapatvezetők a nevezés alapján diákigazolvánnyal és személyi igazolvánnyal igazolják (az első mérkőzés előtt) a résztvevő sportolók személyazonosságát és a felsőoktatási státusát, továbbá a már végzett hallgatók, versenyzők esetében indexmásolat szükséges,  összesítő névsor (testnevelési tanszékvezető/ csoportvezető/sportigazgató aláírásával). Az ellenőrzött sportolók és kísérők az adott versenyre érvényes rajtengedélyt kapnak. Sportorvosi igazolást nem kérnek, mindenki saját felelősségre versenyezhet.

Az egyéni és a csapatversenyek első helyezettjei elnyerik a „CAMPUS OLIMPIA 2009/2010. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka" címet, az I. II. III. helyezettek oklevél és érem díjazásban részesülnek. A versenyzők és a csapatok sportáganként külön oklevél és érem díjazásban részesülnek (részletek a sportágspecifikus kiírásoknál). A verseny helyszínei a Debreceni Egyetem sportlétesítményei valamint a Debreceni Termál Fürdő strandja.

A részvétel költsége egységesen 2000 Ft/fő - 30  lej/fő. A verseny rendezési költségeit a Debreceni Campus Nonprofit Kft. biztosítja. A verseny rendezésén kívüli költségek (utazás, szállás és 2 étkezés ingyenes) ingyenesek. Minden résztvevő egy hetes belépőt kap a rendezvényt követő Campus Fesztiválra.

Nevezési határidő: 2010. június 30.
A nevezési díj befizetésének határideje és módja: 2010. július 1. az összeg a Szatmárnémeti, a Mihai Viteazul út, 10.szám alatt kifizethető.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: