2008-11-07 14:16:50• hírek • Szatmár.ro

Egy éves a nyelviskola

A szatmárnémeti Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ idén ősszel ünnepli működésének első évfordulóját.

A központ nagy sikernek és látogatottságnak örvendett az elmúlt évben a szatmáriak körében és egyértelművé vált, hogy Szatmárnémetinek szüksége van egy olyan nyelvi intézetre, ahol a nyelvek iránt érdeklődők minőségi programok által továbbfejleszthetik nyelvtudásukat.

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ elsődleges tevékenysége az angol, német, francia, magyar és román mint idegen nyelv, illetve a cégek számára ajánlott üzleti angol nyelv oktatása. Tanfolyamaink a négy kommunikációs készség fejlesztésére fektetik a hangsúlyt - olvasás, hallgatás, beszéd és írás -, ezáltal bátorítva hallgatóinkat az idegen nyelvek aktív használatára.

Az elmúlt egy évben több mint 100 hallgató vett részt a különböző típusú tanfolyamokon. A legnagyobb látogatottsága az általános csoportos, illetve a cégek számára ajánlott üzleti tanfolyamoknak volt. A nyelvoktató központ képzései az ún. ‘Common European Framework' európai szintrendszer szerint vannak felépítve (A1, A2, B1, B2, C1, C2), minden szint 2 vagy 3 és fél tanórás tanfolyamot tartalmaz. Minden szint végén egy tanfolyam-záró teszttel mérik fel hallgatóik nyelvi fejlődését. Egy csoportban minimum 4 és maximum 10 személy vehet részt. A csoportos tanfolyamok mellett nagy érdeklődés kísérte az egyéni és gyerek kurzusokat is. Az egyéni programok lehetővé teszik a hallgatók személyes igényeinek, és tanulási ritmusának megfelelő nyelvi fejlődést.

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ a vakációk ideje alatt sem feledkezett meg a gyerekekről, ugyanis a TELEMARK Sportegyesület közreműködésével téli, tavaszi, nyári nyelv-, és sporttáborokat szerveztek számukra. A Bucsinon és Borszéken szervezett táborokat a reggeli angol vagy német nyelvoktatás mellett, délutáni sport és 'outdoor' foglalkozásokkal, valamint esti nyelvi szórakoztató játékokkal tarkították.

A Nyelvoktató Központ azokra a hallgatóira is gondolt, akik zsúfolt programjuk miatt nem tudtak részt venni a tanév ideje alatt megszervezett általános tanfolyamokon. Számukra 2 kéthetes nyári intenzív tanfolyamot indítottak, amelyek naponta 2,5 tanórát foglaltak magukba. Az üzleti és kereskedelmi közegben dolgozók számára is nyújtottak egy ingyenes üzleti angol képzési programot, amelyen több szatmári cég képviseltette magát.

A szatmári Bridge LSH Nyelvoktató Központ 14 lelkes tanárral működik. Számukra gyakori metodikai továbbképző tréningeket és csapatépítő programokat szerveznek, ezáltal biztosítva a folytonos tapasztalatcserét és az új metodikai információáramlását. A Nyelvoktató Központ lelkes csapata a nyelvtanulást egy kellemes és kikapcsoló tapasztalattá varázsolja. A tanítási módszerek folyamatos újítása és fejlesztése által magas távlatokat nyitnak meg hallgatóik előtt. Boldog Születésnapot Bridge!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: