2009-08-24 08:51:01• hírek • Szatmár.ro

Indul az új iskolai év a Bridge-ben

Két sikeres év után a Bridge LSH Nyelvoktató Központ immár harmadjára kezd tanévet Szatmárnémetiben. Idén is szeretettel várják volt diákjaikat és a leendő tanulókat is.

A Bridge LSH Nyelvoktató Központban az idei iskolai év szeptember 7-én kezdődik, amely a korábbi esztendőkhöz képest ismét változatosabb és színesebb nyelvoktató programokat kínál, oly módon, hogy minden korosztály megtalálhassa a számításait.

Az oktatási programok széles kínálata korszerű tanítási módszerei révén a gyerekeknek és a felnőtteknek is egyszerű és gyors nyelvtanulást ajánl.

Idén is szerveznek több általános felnőtt tanfolyam-sorozatot, amelyek során angol, német, francia, magyar és román nyelvek elsajátítására nyújtanak lehetőséget. A Bridge LSH Nyelvoktató Központ tanfolyamain ECL, LCCI, Cambridge, IELTS és TOEFL nyelvvizsgákra készítik fel a tanulni vágyókat.

A helyi vállalatok munkájának megkönnyítése céljából, a Bridge LSH idén is indít üzleti nyelvtanfolyamokat és tréning-ajánlatokat, sőt ebben az évben a Macmillan English Campus tanítási program által on-line angol nyelvtanfolyamokra is lehetőség nyílik.

A gyerekek számára is szerveznek egyedi programokat, megteremtve így azt a lehetőséget, hogy a kicsik az iskolai környezettől egy teljesen eltérő miliőben gyarapíthassák angol vagy német nyelvismeretüket. A vakációk ideje alatt, télen, tavasszal és nyáron ezúttal is megszervezik a sikeres nyelvtáborokat, ahonnan a kisgyerekek nem csak fejlettebb nyelvtudással, hanem feledhetetlen élményekkel telve térhetnek haza.

A Bridge LSH különleges ajánlatai között említhetjük meg azt a nyelvtanulási programot, amely gyerekeknek és szüleiknek közösen kínál angol vagy német nyelvoktatást. A nyár folyamán júniusban, júliusban és augusztusban olyan intenzív tanfolyamot szerveznek, amelyek azoknak a tanulni vágyóknak nyújtanak rövid idő alatt hatékony oktatási lehetőséget, akik elfoglaltságuk miatt kevés időt tudnak nyelvtanulásra szánni.

Az első általános felnőtt nyelvtanfolyam-sorozat szeptember 7 és október 16 között zajlik, amelyre szeptember 3-ig lehet jelentkezni. Az első gyerek tanfolyam-sorozatot szeptember 28 és december 11 között rendezik meg, amelyre szeptember 17-ig fogadják a jelentkezőket.

Iratkozni a BLSH székhelyén, a Pasztorációs Központban a Libertăţii tér 20 szám alatt lehet. Bővebb információkért hívja a 0361 101038-as, vagy a 0740 985868-as telefonszámok egyikét. E-mail: satumare@blsh.ro. Weboldal: www.blsh.ro/satumare.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: