2019-04-24 07:44:52• hírek • x

Indul a nyári szórakozás az Aquastar aquaparkban!

A szatmárnémeti Aquastarba idén hamarabb jön a nyár, mert csütörtökön, április 25-től üzembe helyezik a szabadtéri medencéket. Hosszú idő után újra beindul a szabadtéri szórakozás és már nem csak a beltéri medencék lesznek nyitva!

A télen és nyáron is, folyamatosan igénybe vehető benti medencék mellett ezentúl a fűtött vizű kinti medencék is gyerekzsivajtól, nevetéstől és csobbanásoktól fognak zengeni.
 

Újraindul a szórakozás az Aquapark fűtött vizű csúszdáin is: a family (zöld színű), a kamikaze (piros) és a 76 méter hosszú anakonda (sárga) is a fürdővendégek rendelkezésére áll. Nem feledkezünk meg a vízi sport kedvelőiről sem. Újra igénybe lehet majd venni a 50 méter hosszú, kellemes hőmérsékletűre fűtött vizű rövid-pályás úszómedencét is.


Mostantól már a 30 - 32 fokos, szabadtéri gyerekmedence várja majd a legkisebbeket.


A két termálvizes medence sem marad üres, ezek már várják a gyógyulni és relaxálni vágyókat, az Aquastar termálvize több száz kilométerről is idevonzza azokat, akiknek gyógyvízre van szükségük egészségük megőrzéséhez. Az élmény fokozása érdekében az Aquastar szauna-birodalomban háromféle szaunát fedezhetnek fel az izzasztó élményekre vágyók: infra-szauna, gőz-szauna, finn szauna és ott a sószoba is.
 

Ha nyár, akkor nem maradhat zárva a terasz sem, hideg sörökkel és röviditalokkal, ínycsiklandó grill húsokkal a környék legfinomabb miccsével, szalmakrumplival és sok egyéb finomsággal készülnek a szakácsok és a kiszolgálók.
 

Ne feledjék: a Vizek Birodalmában már csütörtöktől, április 25-étől indul a nyár!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: