2009-04-06 10:29:28• hírek • Szatmár.ro

Indul a karaoke maraton

Április 7-én, kedden indul a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub négy hetes karaoke maratonja. Ha eddig nem küldted el jelentkezésedet, ma még megteheted.

Még mindig várjuk az énekelni vágyó fiatalokat a három fordulós karaoke maratonra, amely hamarosan kezdetét veszi. A nagyszerű nyeremények mellett, a kiváló hangulatot is garantálni tudjuk. Mint ismeretes a versenyezni vágyók maguk dönthetik el, hogy az április 7-i, 14-i, vagy a 21-i megmérettetésen szeretnének bizonyítani. Mindhárom fordulónak három győztese lesz, akik majd az április 28-i döntőben szállnak versenybe a nyereményekért.

Jelentkezni lehet a jatek@szatmar.ro e-mail címen, vagy személyesen a MusiC`at Pubban. A jelentkezési feltételeket itt olvashatók. A választható dalok listája továbbra is megtalalható a www.szatmar.ro oldalon illetve a Macskában.

Megéri jelentkezni hisz oltári nyereményeink vannak. A verseny legjobbja egy 700 lej értékű vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet West autószalon jóvoltából. A második helyezett egy angol általános (540 lej), vagy egy angol üzleti nyelvtanfolyamon (650 lej) vehet részt a Consult Scolari Egyesület felajánlásával. Mindkét típusú tanfolyam 30 képzési órát tartalmaz. A bronzérmes helyezés egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalvánnyal gazdagodik a MusiC'at Pub részéről. Ezek mellett a Szatmár.ro is készül egy különdíjjal és egyéb meglepetésekkel, valamint a MusiC'at Pub a versenyzőket ingyen itallal is bátorítja.

Ha szeretsz énekelni, azonban még nem vagy elég bátor, hogy színpadra lépj és megmutasd a tehetséged, gyere le április 7-én, a Macskába és győződj meg arról, hogy remek hangulatban viheted haza az értékes nyereményeket. Ha megtetszik, még mindig lesz esélyed a többi fordulóban versenyezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: