2011-02-28 15:49:16• hírek • Szatmár.ro

Indul a Nőnapi nyereményjáték!

Nyereményjátékot szervez a Szatmár.ro hírportál a közelgő Nemzeti Nőnap alkalmából. A játékosok között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Az uraknak lassan érdemes elgondolkodniuk azon, hogy mivel ajándékozzák meg a család hölgytagjait és a hölgy ismerősöket a közelgő Nőnap alkalmából. A meglepetések beszerzésében a Szatmár.ro is segít, csak szerencsére és  egy kis tudásra van szükség.

A Nőnapi nyereményjátékunkban bárki részt vehet, csak a következő kérdést kell helyesen megválaszolni: A legtöbb országban melyik évtől kezdődően ünneplik a Nők Napját március 8-án? Ha elbizonytalanodnak a helyes választ illetően, egy kis segítségért kattintsanak ide.

A válaszokat a jatek@szatmar.ro címre, március 7-én délig várjuk. A helyes választ beküldők közül március 7-én, a déli órákban sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket. Csak az olyan játékosok nyerhetnek, akik a helyes válasz mellett az elküldött e-mailben pontosan feltüntetik nevüket és telefonszámukat.

És most következzenek a nyeremények: a játékosok közül három szerencsés nyerhet a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitness Központ felajánlásával egy 1 hónapos VIP bérletet, amely feljogosítja a Primagym-nél található összes mozgásforma kipróbálására és használatára (aerobik típusok, fitnesz terem, Zumba fitnesz, BodyArt, Pilates, Cycling), valamint a Szatmárnémeti Dóra Szalon felajánlásával egy Szépségutalványt melyet fodrászati szolgáltatásra válthat be.

A játékban résztvevők hozzájárulnak, hogy a Szatmár.ro hírlevél küldésre adatait felhasználja, amelyről bármikor le lehet iratkozni. A Szatmár.ro harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki (kivételt képez ez alól a nyereményt felajánló cég) és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényes előírásokat betartja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: