2015-03-20 09:20:21• hírek • Szatmár.ro

Indul a MIK újabb német nyelvtanfolyama

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés továbbra is lehetőséget biztosít Szatmárnémeti lakosainak arra, hogy elsajátítsák, az előzőleg beharangozott magasabb szintű nyelvkurzus keretén belül a német nyelvet.

A középhaladó szintű nyelvtanfolyam március 24-én (azaz kedden) indul majd, ezt a szervezők leginkább diákoknak, vagy olyan személyeknek ajánlják, akik szeretnék egy magasabb szinten elsajátítani a német nyelvet. Ez a nyelvtanfolyam felkészíthet minden tanulni vágyót arra, hogy akár egy életreszóló német nyelvvizsgát is letehessen.

Fontos tudni a tanfolyamról, hogy a teljes felkészültség eléréséig három szintet kell végigjárni: A1, A2, valamint a B1. Azoknak akik kezdőknek minősülnek, azaz semmilyen német nyelvismerettel nem rendelkeznek mind a három szintet kell teljesítsék, ezzel szemben azoknak, akik rendelkeznek minimilás ismeretekkel, elegendő csak az A2, és ezen túl a B1-es szint elsajátítása.

A középhaladó szintű nyelvtanfolyam 11 hetet, valamint 44 órát foglal magába. A tanfolyam díja: 160 lej. A nyelvtanfolyamokat Jékel Zsuzsanna tartja, minden kedden és csütörtökön 17:00 és 19:00 óra között, a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban.

Jelentkezni, valamint érdeklődni az RMDSZ székházban (Mihai Viteazu utca, 10.) lehet, Csenteri Melindánál vagy Muresán Istvánnál hétköznaponként 9:00 és 16:00 óra között, valamint a MIK hivatalos telefonszámán, a 0757-769-709-es telefonszámon az egész hét folyamán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: