2010-02-25 17:08:34• hírek • Szatmar.ro

Indul a III. osztály, egyelőre a Mikolával

Az első fordulóban nem lép pályára a Turul, talán pénteken eldől a sorsa.

Sem csapata, se edző, se pénz - így lehetne jellemezni a Mikolai Turul labdarúgó csapatának jelenlegi helyzetét, néhány nappal a bajnokság kezdete előtt. A III. osztályú bajnokság ugyanis a hét végén kezdeti veszi, és úgy tűnik, e fenti nem túl rózsás helyzet ellenére a 6. csoport utolsó előtti helyezettje mégis részt vesz a tavaszi szezonban.

Az már biztos, hogy az első fordulóbeli, Szászsebes elleni idegenbeli mérkőzést a Román Labdarúgó Szövetség versenybizottsága a Mikola kérésére és az ellenfél beleegyezésével elhalasztották. Harc ez az idővel, amelyben a Mikola most némi haladékot nyert. A krónikus pénztelenség és kilátástalanság miatt ugyanis a télen a keretben csak öt-hat játékos maradt, ráadásul Milu Petric edző is távozott.

„Több játékos is jelezte, hogy játszana nálunk, péntekig beszélünk mindenkivel, aztán Catrinel Raţ elutazik Bukarestbe, hogy elintézze a leigazolásukkal kapcsolatos adminisztratív teendőket. Közben megpróbáljuk több forrásból is előteremteni a részvételhez szükséges anyagi fedezetet, és persze még edzőt is kell keresnünk" - mondta Dobos Csaba klubelnök, aki hozzátette, talán pénteken eldől a gárda sorsa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: