2019-11-25 10:57:35• hírek • Fizetett tartalom

Indítsd vidáman az új évet: zenés kabaréval tér vissza megyénkbe a Gergely Theáter

január 03 - január 04

Az új esztendő első hétvégéjén ismét az önfeledt szórakozásé lesz a főszerep, ugyanis régi ismerősként visszatér Szatmár megyébe a Gergely Theáter. A Kár itt minden dumáért című zenés kabaréban Gergely Róbert, Heller Tamás, Némedi Varga Tímea és Vörös Edit kalauzolja a nagyérdeműt a magyar zenés műfaj aranykorába.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kávéház... És ebben a kávéházban kitűnő művészek kuplékkal, örökzöld dalokkal, jelenetekkel, táncokkal fűszerezve nosztalgiáznak. Felcsendül többek között a Meseautó, az Oda vagyok magáért, a Kár itt minden dumáért, a Legyen a Horváth kertben, a Maga nős ember, továbbá magánszámok és kabarétréfák, jelenetek… Nosztalgia! Nem kicsit, nagyon!


A Gergely Theáter lendületes, a boldog békeidők bájával fűszerezett, fergeteges hangulatú műsorában – mai fülre szabott hangszerelésben – olyan népszerű kuplék, sanzonok, örökzöld slágerek, valamint örökbecsű kabaréjelenetek teszik sok-sok tánccal és humorral felejthetetlenné a látványos időutazást, amelyek legfőképp a folytonos derűre okot adó férfi-nő kapcsolat dilemmáit tárják elénk eleganciával, sármmal, bájjal, sok-sok humorral és a mindennapok áthallásaival. Egy olyan, klasszikusan modern stílust idéznek meg a fellépő népszerű művészek, amelynek értékeit az igazi nagyoktól (Jávor Pál, Karády Katalin, Latabár Kálmán, Rátonyi Róbert stb.) kaptuk örökül, olyan időkből, mikor még a méz is édesebb volt!
 


A Kár itt minden dumáért című zenés kabarét Nagykárolyban január 3-án, Szatmárnémetiben január 4-én láthatja a közönség, mindkét városban 18 órától. Ha te is szeretnéd vidáman indítani a 2020-as évet, akkor mielőbb biztosítsd helyed a belépőjegy megvásárlása által. Belépőket november 26-tól a Nagykárolyi Városi Színház, illetve a szatmári Északi Színház jegyirodájában lehet váltani.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: