2015-04-30 18:06:41• hírek • Kocsis Zoltán

Immár Szatmárra is érkezett a „Kelj fel és járj”

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és az annak égisze alatt működő Szociális Közszolgáltatások Szatmárnémeti Osztálya támogatásával immár Szatmár megyében is megalakul a „Kelj fel és járj" Egyesület újabb szervezete - az országban már a 16.-ként.

A „Kelj fel és járj" Egyesület célja, hogy segítse a fogyatékkal élő embereket beilleszkedni a társadalomba, hogy pszichológusok, szemináriumok segítségével javítsanak önértékelésükön, közérzetükön.

Szatmár megyében az alapító gyűlésre május 3-án, vasárnap délelőtt 11 órakor kerül sor Szatmárnémetiben, az Ostrovului utca 28. szám alatti Elisa étteremben, az egykori MIU-kantin épületében. Szeretettel várnak ide minden fogyatékkal élő személyt a megye valamennyi csücskéből.

Az egyesület tájékoztatása szerint havonta egyszer tartatnak majd nagy csoportos találkozókat. Az egyesület tagjai részt vehetnek ezen kívül a táborozásokon is Sinaián, az erre célra megvásárolt villában.

Az egyesület igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy a fogyatékkal élők megismerjék sorstársaikkal, hogy szakemberekkel érintkezzenek. A foglalkozások során számítástechnikai képzéseken is részt vehetnek.

A „Kelj fel és járj" Egyesület 2014-ben alakult, jelenleg 1500 tagja van tizenöt romániai megyében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: