2014-09-08 09:08:25• hírek • Blikk.hu

Íme az X-Faktor szerelmespárja

Egymásba szeretett az X-Faktor két versenyzője. Cseh Andrea, aki az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest című sorozatban is feltűnt egy epizód erejéig, Szekér Gergő fejét csavarta el a tehetségkutató felvételén, olyannyira, hogy azóta egy pillanatra sem engedik el egymás kezét.


Andi álmában sem gondolta volna, hogy az esetleges ismertségen kívül mást is adhat neki a műsor.

- Egy teljesen érdektelen dologban kértem tőle először egy kis segítséget a forgatáson, aztán beszélgetésbe kezdtünk - mondja boldogan a lány. - A mosolya tetszett meg először, az volt, ami a leginkább megfogott. Később találkoztunk a felvétel után is. Először a haverzóna alakult ki, folyton egymás vérét szívtuk. Később jöttek a mély beszélgetések, a közös zenélés, énekelgetés, majd egymásba szerettünk - mesélte Andi.

A bimbózó szerelem ugyan csupán néhány hónapja szövődött, a párnak máris elkészült az első közös dala, és nagy tervekkel vágnak neki a tehetségkutatónak.

- Gergő sok zenét szerez, szerintem nagyon tehetséges. Már van közös dalunk is, és a szerelmünknek köszönhetően, ha együtt énekelünk, az sokkal többről szól egy átlagos duettnél. Ha az élő show-ig jutunk mindketten, biztosan szeretnénk majd az X-Faktor színpadán is duettet énekelni - tette hozzá Andi, aki Gergő fejét szinte a megismerkedésük első pillanatában elcsavarta.

- A kisugárzása ragadott magával. Nagyon belevaló csaj, mindenbe nagyon odateszi magát, így az éneklésbe is - árulta el Gergő kedveséről.

Ha tovább szeretné olvasni a cikket, kérem kattintson ide, a Blikk.hu-ra jut!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: