2018-05-31 12:02:35• hírek • Oszkó Viktória

Íme a hivatalos jelentés: ez okozta a balesetet a régi központban

Még szerda délután történt közlekedési baleset Szatmárnémeti központjában, a parkot körülölelő körforgalomban, ahol egy kabrió típusú autó csapódott villanyoszlopnak.

Sokakat érdekel, hogy a hivatalos rendőrségi jelentés szerint mi is okozhatta a balesetet, ami első ránézésre úgy tűnik, komoly sérüléseket okozhatott vezetőjének.


Bár az elsődleges információk szerint az autóban egy 20 év körüli fiatalember és utasa ültek, mostanra kiderült, hogy a sofőr egy 49 éves szatmárnémeti férfi volt. A nyomok pontos elemézése arra is rávilágított, hogy gyorshajtás vezetett az incidenshez. Komoly személyi sérülés csodával határos módon nem történt, a sofőr sebesüléseit elláták, ellenben az autó megsínylette a történteket, a karosszériában jelentős anyagi károk keletkeztek.


A helyszínre érkező rendőrök az igazoltatáskor ráadásul azt is megállapították, hogy az említett férfi nem is vezethetett volna, hiszen jogosítványát korábban már felfüggesztették. A férfinek így gondatlanságból elkövetett testi sértés, illetve felfüggesztett vezetői engedéllyel való közlekedés miatt kell majd felelnie.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: