2017-11-23 23:37:13• hírek • Kocsis Zoltán

Íme a XVIII. Partiumi Focikupa csoportbeosztása

Némileg rendhagyó módon két öt csapatos csoportban zajlanak majd a küzdelmek a XVIII. Partiumi Focikupán szombaton és vasárnap Pusztadarócon. Mindez a csütörtöki sorsoláson dőlt el, ahol a csapatok jelen lévő képviselői döntöttek a lebonyolításról is.

Mivel az utóbbi napokban több csapat is visszalépett a nevezéstől, így végül a megmaradt tíz gárdát két darab ötös csoportba osztották. Az első mérkőzés szombat reggel 09.00 órakor kezdődik, a csoportmeccsek még aznap délután 17.35-kor véget is érnek. A lebonyolítás sajátossága, hogy előbb az A csoport csapatai vívják meg a maguk küzdelmeit, így ők 13.00 után pár perccel le is tudhatják a meccseiket.


A két csoportból az első négy helyezett jut majd tovább a vasárnapi egyenes kieséses szakaszba. Vasárnap is 09.00-kor kezdődnek a küzdelmek, a program szerint 13.20-kor kezdődik a döntő és 14.00 órakor a díjátadás.


Emlékeztetőül a legutóbbi négy tornát a Sentierri nyerte, amely ezúttal az A csoportba kapott besorolást, ahol a torna egyik legrégebbi csapatával, a Zöld Sasokkal kezdhetik meg útjukat az újabb címvédés felé.


A csoport: MIK, Hellboy`s, Sentierri, Zöld Sasok, Lázári United
B csoport: Golissimo, Szatmári Vörös Ördögök, Spiler FC, Huligánok, Bármi FC

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: