2013-01-14 10:15:53• hírek • Blikk.hu

Íme a Barátok közt szextérképe

Bár a szíve örökké Balogh Nóráért dobog, mégis Berényi Miklós a Barátok közt legnagyobb szívtiprója.

Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatának főszereplője az elmúlt 14 év folyamán jó pár hölggyel bújt már ágyba, de igazi érzelmek csak nagyon ritkán alakultak ki nála. A Blikk összeállította a Barátok közt című sorozat szextérképét, amelyből kiderül, hogy Miklós (Szőke Zoltán) mellett Szentmihályi Zsófi - akit Kiss Ramónan alakít a sorozatban - büszkélkedhet a legtöbb skalppal.

Berényi Miklós számára a nagy ő mindig Balogh Nóra marad, de mivel háromszor is sikerült elszúrni a házasságukat, kénytelen volt más kalandok után nézni. A kezdetekkor még Krisztinával (Ullmann Mónika) élt, akinek később Sági Rita (Fésűs Nelly) vette át a helyét. Miklósban azonban feléledt a gyerekkori tűz Nóráért, és el is vette feleségül, de a frigynek rossz vége lett, Nóra Párizsig menekül.

Miklós Szilágyi Andreánál (Deutsch Anita) keresett vigaszt, de csak amíg Nóra vissza nem tért a Mátyás király térre, kapcsolatukba viszont Maya rondít bele. Majd Miklós súlyos betegsége alatt újra visszatalált Nórához, de szerelmük ekkor sem tartott túl sokáig. Azóta Miklósnak nem sikerült tartósabb kapcsolatot kialakítania, valaki persze mindig akadt, egy régi románc Stella személyében, egy új Lillával, legutóbb pedig Zsófit vitte ágyba.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: