2019-06-22 07:37:10• hírek • Blikk.hu

Íme Kordáék házasságának titka: egy évig tesztelték a szerelmüket

Negyven éve tart Balázs Klári és Korda György nagy kalandja, a közös életük, amelyet 39 éve tettek hivatalossá.

A házaspár tagjai a mai napig pont ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint az elején, éppen ezért ki nem hagynák az évfordulós ünneplést. Idén szerencséjük is van, mert a hét végére eső jeles napra nem kaptak felkérést, így lesz idejük kettesben koccintani a mögöttük álló négy évtizedre. Ám ahogy elárulták, ők nem csak ezeken a kiemelt napokon romantikáznak egymással.

 

"Az én Gyurim egy nagyon aranyos, jókedvű, mindig pozitív férfi, állandóan dicsér. A minap egy eseményre például tőlem nem megszokott módon egy púderrózsaszín koktélruhát vettem fel. Ahogy Gyuri meglátott a magas sarkúban, felkiáltott: „Klárika, milyen szép a lábad, miért nem hordasz többször ilyet?!” El is megyek és a nadrágkosztümök mellé veszek egy-két rövidebb ruhát" – nevetett az énekesnő, aki a mai napig emlékszik az évtizedekkel korábbi esküvője minden pillanatára.

 

"A Béke szálló nagytermében volt, 250 vendég előtt ünnepeltük a boldogságunkat, gyönyörű esküvő volt. Este tizenegykor pedig egy kisebb társasággal átmentünk a Fészek Klubba mulatni."

 

A történet folytatásáért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: