2014-07-29 09:52:42• hírek • Blikk.hu

Íme Détár Enikő új szerelme

A színésznő úgy döntött, nem rejtegeti tovább párját a nyilvánosság elől. Hátrahagyva az elmúlt hónapok problémáit, Détár Enikő Péterrel együtt vidéken töltődött fel, ami igen jól sikerült.


A Mamma mia próbái között szöktünk meg egy kicsit feltöltődni egy egerszalóki hotelba, ahol keleti kényelemben töltöttünk el néhány napot - árulta el boldogan Détár Enikő. Mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Péterrel sokat nevettünk. Bevallom, rég éreztem magam olyan kacér kislánynak, aki gyümölccsel etetheti a párját, vízben pózol neki vagy csak megpihen a karjaiban - tette hozzá a színésznő.

Péter pedig nagyon örül, hogy végre nem kell tovább titkolniuk szerelmüket.

- Sokáig tépelődött Enikő, úgy érezte, hogy bűnt követ el azzal, hogy új életet kezd velem, akinek két gyermeke is van - mondta az angoltanárként dolgozó Péter. Igen, mindketten túl vagyunk már egy házasságon, a gyermekeinknek pedig az a fontos, hogy boldognak lássák a szüleiket. Nagyon örülök, hogy nem kell már tovább bujkálnunk, a következő lépés pedig egy közös családi pihenés lesz ősszel a Mamma mia után, de akkor már Zsebit sem hagyjuk otthon - jelentette ki Enikő párja.

Détár Enikő már azelőtt összejött a nála 10 évvel fiatalabb Péterrel, hogy hivatalosan elvált volna Rékasi Károlytól.

Szeretne még több bulvár hírt olvasni? Gond egy szál se, kattintson ide kérem, és a Blikk.hu-n csemegézhet kedvére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: