2017-09-22 07:19:57• hírek • Blikk.hu

Íme Demcsák magyarázata a botrányra: Kikészített a szakítás

Demcsák: A leghatározottabban tudom mondani, hogy nincs semmilyen alkoholproblémám. Pszichedelikus szereket sem használok, csak kikészültem. Az ATV reggeli műsorát nem szabadott volna elvállalnom.

Ez hiba volt – magyarázta Demcsák Zsuzsa a Rádió 1 interjújában egy nappal azt követően, hogy alig két hét után távozott az ATV-ből, állítólag közös megegyezéssel.

– Nem igaz, hogy kedden kellett volna bemennem az igazgatóhoz, és hogy aznap előle bujkáltam. Szisztolés rohammal kezelt az orvos, és erről az ATV vezetőségét is tájékoztattam – válaszolt Demcsák a Balázsék című műsorban Sebestyén Balázsnak. A szisztolés hipertónia a magas vérnyomás egyik fajtája, amelynek legfőbb kiváltó oka a stressz. Fáradékonyságot, szédülést okoz.

A tévés péntek reggel zavaros interjút készített Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselővel. A közösségi oldalán azt írta, kórossá vált fáradtsága miatt mondott fel, cáfolva a kiszivárgott hírt, miszerint az ATV akart megválni tőle.

– Beláttam, hogy pár hónap pihenő nem elég, ki kell szállnom a mókuskerékből – szögezte le Demcsák, és elmondta, évek óta küzd alvászavarral, és a Start miatti fél ötös kelés érzékenyen érintette, de azt sem tagadta, idén szeptemberben válságba került a magánélete.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: