2014-02-21 13:11:08• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Imahét Amacon és Egriben

Jövő héten tartják az imahetet az Amaci Református Egyházközségben és Egriben is.

Amacon vasárnap február 23-án kezdődnek az alkalmak. A nyitó istentisztelet 16 órakor kezdődik a helyi lelkipásztor Keresztúri Erzsébet szolgálatával. Hétfőtől szombatig a gyülekezeti teremben 18 órától a következő lelkipásztorok szolgálnak: Szász Róbert sámsoni, Máthé Róbert vetési, Király Lajos batizi, Ilyés Zsuzsanna szolnokházai és sándorfalvai, Mészáros Mihály szamosdobi és csengerbagosi, valamint Keresztúri Sándor Zsolt hiripi református lelkipásztor.

Március 2-án a délelőtt 11 órai istentiszteleten a helyi lelkipásztor prédikációja után úrvacsorai közösségre kerül sor.

Egriben jó szokás szerint ökumenikus lesz az imahét, ezzel is erősítve a helyi közösséget. Február 24 és március 1 között minden nap 19 órakor kezdődnek az alkalmak. Hétfőn a római katolikus templomban Kozsán István helyi római katolikus parókus lelkész szolgál. Kedden a görög katolikus templomban Kovács Sándor református esperes hirdeti Isten igéjét. Szerdától a református templomban tartják az imaesteket.

Szerdán Antku István mikolai, egri és szárazberki plébános szolgál. Csütörtökön Jobb Domokos ombodi, pénteken Erdei Árva István szamoskóródi és dobrácsapáti, szombaton Varga Botond kisbábonyi református lelkipásztor végzi az igehirdetést. A záró istentisztelet március 2-án vasárnap 11 órakor kezdődik, amikor úrvacsoraosztásra is sor kerül Kovács Ferenc szatmárhegyi nyugalmazott lelkész prédikációja után. A református nőszövetség tagjai is szolgálattal készülnek az imaalkalmakra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: