2016-06-11 10:45:08• hírek • Szatmár.ro

Imádták a drukkerek a nagy közös meccsnézést

Péntek estére megtelt az új főtér: közel kétezren követték figyelemmel az Eb nyitómérkőzését.

Valószínűleg a szervezők számítottak rá, hogy nagy siker lesz a szatmáriak körében a közös meccsnézés, a Fan Fest az új főtéren, ám valószínűleg a várakozásukat jóval felülmúlta az a tömeg, amely kilátogatott az Október 25. térre, hogy a 6x4 méteres LED-falon kövessék a Franciaországban megrendezett labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzését.

Már a meccs kezdete előtt fergeteges volt a hangulat, sokan vettek drukker-kiegészítőket az erre a célra létrehozott standnál. Sokaknál volt trombita, mások piros-sárga-kék parókában, vagy sálakat lengetve buzdították Románia csapatát. Volt hangos éljenzés a nagy helyzeteknél és a román gólnál, és síri csend a francia találatoknál...

Jól fogyott az étel a lacikonyhánál, a nyolc sörcsapnál pedig egy pillanatra sem pihentek a kiszolgálók - hiába, drukkolni egy jó pohár sör mellett sokkal élvezetesebb. Először a képernyő közelében elhelyezett asztaloknál fogytak el az ülőhelyek, utána a töltés oldala alakult tribünné, de sokan figyelték állva is az összecsapást.

A szervezőktől megtudtuk: finomítani fogják a foglalás rendszerét, ma már számok kerülnek minden asztalra és egyelőre a helyszínen lehet jelezni, ha valamelyik meccs idejére egy egész asztalt szeretnénk magunknak és drukkertársainknak.

A Fan Fest keretében Szatmárnémeti új főterén az Eb összes mérkőzését élő közvetítésen követhetik a drukkerek a méretes képernyőn.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: