2011-08-22 15:56:30• hírek • Szatmár.ro

Imádsz fotózni? Menj ki a PMN-re és nyerj a fotóddal

Küldd el nekünk legjobb képedet a PMN-ről és nyerd meg a szervezők vagy a Szatmár.ro ajándékát.

A digitális fényképezőgépek elterjedésével mindenki számára megnyílt a lehetőség, hogy megörökítse a pillanatot, hiszen egy fényképezőgépet már potom áron meg lehet venni és előhívásra, filmre sem kell költeni. Fotóz a kislány, anyuka és apuka, sőt még a nagymamának is sikerül néha egy-egy jó kép. Valószínűleg a X. Partiumi Magyar Napokon is sok fotós fog részt venni, hiszen az ilyen rendezvényeket sokan szeretik megörökíteni, s a fotókat emlékként eltenni.

Ha te is ott leszel a PMN-en, akkor ne légy rest és kattintgass, hiszen most egy jól elkapott pillanattal készpénzt vagy akár wellnesszezést nyerhetsz. Tehát: ne feledd otthon a géped és légy résen a Partiumi Magyar Napok rendezvényein. Kapj le egy érdekes, nem mindennapi életképet és küldd be a fotót a jatek@szatmar.ro e-mailcímre. A fényképpel bekerülhetsz az általunk kiválasztott tíz fotó készítője közé, akiknek a képei közül az olvasók szavazással döntik majd el, melyik a legsikerültebb elkapott pillanat. Ha a te alkotásod kapja a legtöbb lájkot, megnyerted a versenyt és a büszkeség mellett 300 lej üti a markodat!

Az a három fotós pedig, aki ugyan közel volt a győzelemhez, ám mégsem lett első, a Szatmár.ro díját kapja meg: egy-egy két személyes wellness-belépőt a nyírbátori Sárkány fürdőbe! A fotókat szeptember elsejéig várjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címre. A levél feltétlenül tartalmazza a játékos teljes nevét és telefonszámát, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: