2017-06-14 12:12:39• hírek • refszatmar.eu

Augusztusban lesz a SZIKE-tábor

Szatmár megye egyik legjobban várt tábora ismét megszervezésre kerül  Nagytarnán. Mit jelent imádni, mit jelent szeretni? – talán majd jobban megértik a táborban az ifjak.

Az Ecosunhome, azaz a Természet és a Szeretet otthona  2017. augusztus 6-12. között, vasárnaptól szombatig várja az ifjakat a népszerű táborba. A tábor alapigéje: „Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!” (Lk 4,8)

Szükséges a tábor előtti regisztráció, azaz legkésőbb július 30-ig jelentkezni kell minden fiatalnak a saját lelkipásztoránál, aki a jelentkezők listáját és a regisztrációs díjakat felterjeszti a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalába. (Kálvin tér 2. szám, Református Gimnázium épülete, földszint) Amennyiben erre nincs mód, személyesen is lehet regisztrálni az Esperesi Hivatalban.

Csak konfirmáltak, vagy más felekezetűek közül a 14 éven felüliek jöhetnek.

Többnyire sátorhelyeket biztosítanak, de korlátozott számban lehetőség nyílik kisházakban és szobában lakni. Ezt viszont előre kell jelezni Rácz Ervin főszervezőnek, július 17-től. A sátorhelyek száma viszonylag korlátlan.

A szervezők a következő eszközöket ajánlják a leendő táborlakók figyelmébe: Biblia, énekeskönyv, lelkészi ajánlólevél, háziorvosi igazolás (mely tartalmazza az oltásokat), keresztlevél vagy személyi igazolvány, füzet, íróeszköz, sátor, matrac, zseblámpa, bögre, gitár, (lehetőség szerint) vízhatlan ruha, tisztálkodási eszközök. Részvételi díj továbbra is 130 lej.

Az előző években nagy sikerű Láthatatlan színház is várja delikvenseit. Ugyanakkor vetélkedők, játékok, koncertek, fokozzák a jó hangulatot, és teszik még emlékezetesebbé az alkalmakat.

Tavaly a legnagyobb közösségi oldal egyik reakciója a HŰHA, azaz a hűség volt a jelszó. Idén továbbmennek a szervezők a facebook-reakciókon, a téma: IMÁDOM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: