2009-08-31 14:05:08• hírek • Parajdi Andrea

„Imádok Erdélyben koncertezni”

Rengetegen várták, rengetegen voltak kíváncsiak a Partiumi Magyar Napok sztárfellépőjére, a Megasztár 3 aranytorkú nyertesére, Rúzsa Magdolnára. Az énekesnővel vasárnap esti koncertje után beszélgettünk sikerről, tervekről, szerelemről...

Szatmár.ro - Ha még nem hallottál róla, akkor még így az elején szeretném veled megosztani, hogy korábban indítottunk egy szavazást, hogy kiderítsük kit látnának a helyiek legszívesebben a PMN színpadján. A Te neved mellett voksoltak a legtöbben, ebből is látszik, hogy itt is hatalmas rajongótáborod van. Mi azt látjuk, hogy mehetsz bárhová Téged mindenhol szeretnek. Te is így érzed?

Rúzsa Magdi - Hú most megleptél, nem tudtam róla, hogy szavazás kérdése volt, hogy ki lépjen fel a rendezvényen, nagyon jól esik, hogy engem választottak az olvasók. Abszolút azt érzem, hogy nagyon szeretnek az emberek, főleg a határon túliaktól kapok nagyon sok szeretetet. Erdélyben imádok koncertezni, az egyik legnagyobb koncertélményem, amit sosem fogok elfelejteni Tusnádfürdőhöz kapcsolódik. Erdélyben eddig bárhol koncerteztem, mindenhol nagyon jól éreztem magam. A közönség szeretete és az a kedvesség, ahogyan fogadnak rengeteget jelent számomra.

Szatmár.ro- Nagyon rövid idő alatt változott meg az életed, mondhatni egyik-napról a másikra lettél népszerű. Könnyű volt beleszokni ebbe az új életformába? Mennyi idő kellett, ahhoz, hogy megtaláld a helyed, és feldolgozd magadban a hirtelen jött sikert?

Rúzsa Magdi -Nyilván kell egy bizonyos idő míg megszokja az ember, azt az érdeklődést, ami körülveszi, de nem gondolom, hogy ezt fel kellene dolgozni. Valójában, azt sem tudom mit jelent az, hogy „feldolgozni". Én egyszerűen csak jól érzem magam ebben az új életformában, és megpróbálom teljes mértékben kihasználni az adódó lehetőségeket.

Szatmár.ro - Már így is számtalan elismerést tudhatsz magad mögött, és folyamatosan ível fölfele a karriered. Mi az amit még mindenképpen szeretnél elérni ezen a pályán?

Rúzsa Magdi- Nagyon szeretnék minél több jó dalt tudni a hátam mögött, az is egy nagy vágyam, hogy a zeném külföldre is eljuthasson. Jelenleg az egyik célom, hogy visszanyúljak a horvát, szerb vidékre, de természetesen ha nyílik rá lehetőségem Európa különböző országaiba, de akár még Amerikába is szívesen bemutatkoznék. A most készülő lemezemet, amelyet jövőre ismerhet meg a közönség úgy fogom összeállítani, hogy legyenek rajta angol dalok is, amelyekkel majd nyugatabbra is bepróbálkozhatok, hátha összejön...

Szatmár.ro - Ha már a nyelveknél tartunk, hallhattunk tőled magyar, angol de még szerb dalt is. Milyen nyelven szeretsz leginkább énekelni?

Rúzsa Magdi - Hú, ez egy nagyon jó kérdés. Természetesen szeretek az anyanyelvemen énekelni, magyar nyelven is születnek igazán gyönyörű dalok, mégis azt gondolom, hogy az angol egy sokkal dallamosabb nyelv. Az angol a zenére született. Éppen ezért talán sokkal könnyebb számomra, ha angolul kell énekelnem, s lehet, hogy épp emiatt vonz a külföldi karrierépítés gondolata is.


Beszélgetés Rúzsa Magdival, a Partiumi Magyar Napok sztárfellépőjével.
Rúzsa Magdival vasárnap esti koncertje után beszélgetett a Szatmár.ro


Szatmár.ro -Az olvasóinkat a karriereden kívül, az is foglalkoztatja, hogy hogyan alakul a magánéleted. Utóbbi időben azt hallani, hogy nincsen párod, egyedül vagy! Ez igaz?

Rúzsa Magdi -Azt kell, hogy mondjam igaz. A legtöbb időmet a koncertekre és az új lemezem készítésére fordítom. Nem erőltetek semmit, úgy gondolom aminek meg kell történnie, az meg is fog, aminek meg még amúgy sincsen itt az ideje, ahhoz nem ragaszkodom görcsösen. Én egy olyan ember vagyok, aki aszerint él, hogy mindig mindennek megvan az oka, valószínűleg a sors most úgy akarja, hogy kizárólag erre a lemezre koncentráljak.

Szatmár.ro - Csakhogy felmérhessék férfi olvasóink, hogy milyen esélyeik vannak, megosztanád velünk milyen a férfiideálod?

Rúzsa Magdi - Ajjaj, hát nekem nem igazán van férfiideálom. Jön az a valaki, vagy beleszeret az ember vagy sem. Minden nő általában azt mondja, legyen a választottja egy Adonisz: fekete haj, fekete szem, kigyúrt test, a végén meg ott találja magát az ideál tökéletes ellentettjével. Én azt mondom legyen meg a kontaktus, a vibrációs ez sokszor elég is ahhoz, hogy kialakuljon egy jó kis szerelem.

Szatmár.ro -Sok sikert kívánunk neked a továbbiakban is úgy a magánéletben, mint az éneklés terén. Búcsúzóul mit üzennél, a helyi rajongóknak?

Rúzsa Magdi -Ilyenkor mindig bajban vagyok, hogy mit lehetne üzenni talán csak annyit mondanék, hogy: erőt és egészséget kívánok az erdélyi magyarságnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: