2019-09-28 05:06:04• hírek • Blikk.hu

Imádja Magyarországot, ám a nyelvünkkel már nem tudott megbirkózni Will Smith

Magyarországot örökre a szívébe zárta, ám a nyelvünkkel nem tudott megbirkózni Will Smith.

Az amerikai filmcsillag a korábban nálunk forgatott filmje, a Gemini Man bemutatójára érkezett újra Budapestre, és ha már itt járt, a születésnapját egy hatalmas koncerttel ünnepelte a Szent István-bazilika előtt. Smith a Fókusz riporterének elárulta, bár a forgatás során egy hónapon át Budapesten élt, gyakorlatilag semmilyen magyar szót nem tud felidézni.
 

– Nagyon nehéz visszaemlékeznem a magyar szavakra, pedig forgatás közben is kellett gyakorolnom. Azt már tudom, hogy a magyar nyelv nagyon nehéz – ismerte el az RTL Klub magazinjának a színész, akinek korábbi ittléte arról is emlékezetes, hogy felmászott a Lánchíd tetejére, s az akcióról videót is forgatott. – Megint abban a hotelszobában lakom, amelyből rálátok a Lánchídra, és amikor kinéztem az ablakon, arra gondoltam, minek is kellett nekem rá felmásznom... Magas a híd és nem volt korlát, amibe kapaszkodni tudtam volna.
 

Persze, a sztár ettől nem rettent meg, hiszen ötven körül is akciófilmeket forgat.

– Ez életem legjobb korszaka, úgy érzem. Ha visszagondolok, a Gemini Man is pont arról szól, hogy milyen lehettem fiatalkoromban – magyarázta Will Smith, akinek a budapesti látogatását szervező stábban Vastag Csaba is helyet kapott.
 

Az énekes, aki újabban filmsztárokkal készít interjúkat, valamint a Hello, Hollywood házigazdája, Návai Anikó az ország idei cukormentes tortájával is meglepte Smith-t a tiszteletére rendezett vacsorán.
 

– Olyan ajándékot akartam neki adni, ami képvisel minket. Személyesen mentem Szegedre a tortáért, és mivel az interjúiból tudom, hogy az utóbbi időben jobban kell figyelnie a súlyára, cukormentes változatot készíttettem neki, amit nagyon értékelt – mesélte a Blikknek Vastag. – Egyébként nem volt nagy ünneplés, a kedves feleségével ültek egy asztalnál és vacsoráztak. Elég nagy pörgés volt az azt megelőző napokban, így a szülinapi buli kicsit komótosabbra sikerült.


További bulbárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: