2012-05-11 15:25:57• hírek • Szatmár.ro

A játszóterek állapotát ellenőrizte Ilyés

Több szatmárnémeti játszótér állapotát is ellenőrizte tegnap Ilyés Gyula polgármester és Kereskényi Gábor alpolgármester.

- Egyre több szatmárnémeti anyuka és apuka megy ki csemetéjével a szabadba, a gyerekek egyedül is egyre több időt töltenek el a város játszóterein, mondta el körútjának okát Ilyés, úgyhogy azt szeretném, ha pár héten belül pontra lennének téve a játszóterek és ne hiányozzon egyetlen játszótéri játékból egy csavar nem sok, annyi sem!

A játszóterek állapotmegőrzésével a városi közterület-fenntartó szakembereit bízta meg Ilyés, akik az elkövetkező napokban teljes állapotfelmérést fognak végezni a hintákon, mászókákon és csúszdákon, pótolják a hiányzó, elkopott elemeket és elvégzik a szükséges állagmegőrző munkálatokat is.

A Kossuth kertben járva felhívta a figyelmet arra is, hogy a Kossuth kerti közvécének is nyitva kell lennie addig, amíg a kert maga is nyitva van.
A 17-es lakótelep Fitness Parkjában is szükség van a felújításra és a gépekre való odafigyelésre, azonban itt főleg fém alkatrészekről lévén szó, talpraesett lakatost kell találni, aki elég ügyes ahhoz, hogy elboldoguljon a fitnessz-gépek szerelésével.

- Nem csak az a fontos, hogy a jelenlegi hibák ki legyenek javítva, jelentette ki a polgármester, hanem azt is elvárom a közterület-fenntartó vezetőitől, hogy legalább kétnaponta ellenőrizzék minden rendben van-e a játszóterek játékai körül és azonnal pótolják a hiányosságokat, jelentsék az esetleges vandalizmust!

Ilyés Gyula a Kossuth-kertben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: