2012-04-10 16:03:16• hírek • Kocsis Zoltán

Ilyés: csak a jó minőségű munkáért fizetünk!

A helyszínen ellenőrizte néhány utca javítási munkálatait és finoman szólva sem volt elragadtatva a látottaktól Ilyés Gyula polgármester: figyelmeztette a kivitelezőket, hogy gyenge minőségű munkáért egyetlen lejt sem hajlandó fizetni a polgármesteri hivatal!

„Az utóbbi évekhez viszonyítva még soha nem voltak ilyen jó állapotban az utak, mint idén tavasszal. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, hisz rengeteg munkánk van még ezzel kapcsolatban", jelentette ki az utóbbi hetekben több alkalommal is Ilyés. Noha idén kevesebb pénz jut az utak javítására, mint az előző esztendőkben, a munka nem áll le: több helyütt is folynak az aszfaltozások.

A keddi nap folyamán Kereskényi Gábor alpolgármester és szakemberek társaságában Ilyés szemlét tartott a Kolozsvári és a Constantin Brancusi utcák javítási munkálatai fölött. És enyhén szólva sem volt elragadtatva attól, amit látott.

„Tartjuk magunkat korábbi elhatározásunkhoz és továbbra sem vagyunk hajlandóak fizetni olyan munkáért, amelyiknek eredménye nem felel meg a minőségi elvárásoknak és amivel nincs megelégedve a szatmárnémeti polgár", jelentette ki a polgármester a jelen lévő Constructii Drumuri vállalat vezetőinek.

A polgármester jövő hét csütörtökig adott haladékot a kivitelezőnek a hibák kijavítására. A polgármesteri hivatal nem csak az utak javítása terén tanúsított hasonló szigort: az ősszel az I.C. Bratianu sugárút 7 szám alatti tömbház hőszigetelését sem volt hajlandó átvenni, amíg nem orvosolták a hiányosságokat.

Szatmárnémetiben jelentős infrastruktúra-fejlesztés várható a következőkben. Ezek közül a legjelentősebb az Integrált Fejlesztési Program keretén beül, uniós támogatással felújítandó másfél tucat utca a város északi részén. Az idén sor kerül végre a Zsadányi út modernizálására, a Károlyi út felújítására és több kisebb utca, többek között a Noua utca aszfaltozására.


Ilyés Gyula, Kereskényi Gábor

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: