2012-05-25 17:49:55• hírek • Szatmár.ro

Ilyés: Nyilvános vitára hívom Dorel Coica-t

Ilyés Gyula nyílt levele: A szatmáriak megérdemlik az igazságot - Nyilvános vitára hívom Dorel Coica-t.

Örömmel fogadom kérdéseit, melyekre mihamarabb választ is szeretnék adni: a szatmári lakosságnak jogában áll tisztán látni az elmúlt 8 év megvalósításait, a városvezetés tevékenységét, az Ön részéről be nem érkezett tanácshatározat javaslatokat, valamint a következő 4 évre szóló teljesíthető ígéreteket. Ezennel nyilvános vitára hívom Önt televíziós adásban vagy köztéren hétfő (május 28) vagy kedd (május 29) délután bármely órában, hogy ezeket nyíltan megbeszéljük, hisz itt a város sorsa forog kockán.

Szatmárnémetiben nem a bukaresti politizálás dönt, nem Boc vagy Ponta határozza meg mindennapjainkat, hanem a szatmáriak tudják, hogy mi a jó számukra. A szatmáriak érdekeiért pedig én bármikor kész vagyok vitába szállni és megvédeni azt, amit közösen felépítettünk. A város lakossága megérdemli, hogy megadjuk számukra a lehetőséget arra, hogy eldöntsék ki számukra a legalkalmasabb polgármester.

A szatmáriakkal közösen várom a Coica úr válaszát, hogy mely időpont alkalmas számára arra, hogy világosan elmondja, milyen elképzelései vannak Szatmárnémetiben: melyik az a cég, amely gazdasági válságban finanszírozza 1000 új lakás építését és az összes többi hőszigetelését!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: