2012-06-10 10:19:20• hírek • szatmar.ro

Ilyés: Egy korrekt adminisztrációért szavaztam

Csehi Árpád szavaz
Csehi Árpád szavaz

Reggel 7 óta várják a szavazóházakba a voksolásra jogosult szatmári lakosokat. A megye és a város elöljárói már reggel leadták szavazatukat.

Csehi Árpád Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács elnöke reggel  9 órakor leadta szavazatát a Szatmárnémeti 59-es szavazóházban. Csehi Árpád Szabolcs feleségével, Csehi Krisztinával érkezett a voksolásra. Csehi a szavazás után a sajtó képviselőinek elmondta, a folytonosságra, a kontinuitásra adta le szavazatát. „A folytatásra, a megkezdett munka továbbvitelére szavaztam. Egy olyan csapatra voksoltam, amely képes továbbvinni a megkezdett fejlesztéseket, jövőt tud biztosítani megyénknek. Arra szavaztam, hogy folytassuk együtt, folytassuk Szatmár megyéért."

Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti alpolgármestere 9,30-kor adta le a voksát a Honvéd utcai óvodában, az 50-es szavazóházban. „A jövőre szavaztam, ezért hoztuk a kislányunkat is, mert Szatmár város és Szatmár megye jövője szempontjából fontos, hogy ne térjünk le a megkezdett útról.” – mondta Kereskényi a voksolás után.

Kereskényi szavaz

Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere délelőtt 10,00 órakor szavazott családjával együtt a 68-as szavazóházban, Szatmárnémetiben. A voksolás után Szatmárnémeti polgármestere elmondta: „Egy korrekt, tisztességes adminisztrációért szavaztam ma. Azért szavaztam, hogy folytassuk azokat a terveket, projekteket, amiket elindítottunk, és előkészítsük azokat a stratégiailag kidolgozott projekteket, amelyek biztosítják a városunk fejlődését.”

Ilyés Gyula szavaz

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: