2019-08-02 10:42:01• hírek • Közlemény

Ilyennek ígérkezik az AugustFest negyedik estéje Zalatnay Cinivel

Fergeteges harmadik napja volt a nagykárolyiak nyári fesztiváljának. Ilyennek ígérkezik a negyedik felvonás.

A kastélykertben található szabadtéri színpadon csütörtök este a Nagykárolyi Művelődési Központ, Kastélylakók formációjának szólistái léptek színpadra, a program első részében. Sara Marița, Csenteri Maya, Gál Stefania, Németi Tamara és Mălina Latiș előadásában közismert slágerek hangzottak el. A lányokat Szűcs József készítette fel. 

 

A színpadi programok, a Compact együttes koncertjével értek véget. A zenekar másfél órás műsorral örvendeztette meg a nagykárolyi közönséget. Az energikus, nosztalgikus hangulatú koncerten elhangzottak a Compact olyan ismert slágerei, mint a „Cântec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „Urare”, „O noapte și-o zi” „Mi-e tare dor de tine” vagy az „Un alt început”. A koncerten mintegy 2500-an vettek részt. A fellépést követően, a zenekar tagjai hosszasan fotózkodtak a közönséggel.

 

Zalatnay Sarolta koncertje az AugustFest keretében

 

A Károlyi-kastély parkjában felállított színpadon augusztus 2-án pénteken az alábbi programokra kerül sor:

20.00 órától – XII. Nagykárolyi táncgála, közreműködnek a Magic Dance és a Lead & Follow Egyesület növendékei (második rész).
21.15 órai kezdettel – ZALATNAY SAROLTA koncertje

 

A legendás énekesnő fellépése várva várt momentum a nagykárolyiak számára, hiszen nem csak az 50-es és idősebb korosztály szeretett fellépőjéről van szó. A fiatalság még manapság is dúdolja a táncdalénekesnő leghíresebb dalait, mint a "Nem vagyok én apáca", "Hol jár az eszem?", "Nem várok holnapig" vagy "Tölcsért csinálok a kezemből". Reméljük, ezek és még sok más örökzöld is elhangzik a péntek esti házibuliban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: