2019-08-11 10:40:46• hírek • Nagy Tímea

Ilyen volt a Hops and Beats sörfesztivál második napja, és ezt tartogatja a harmadik

A Hops & Beats Szatmárnémeti Helyi Sörfesztivál 2019 a legfontosabb kézműves sörfesztivál, amelyet immáron második alkalommal szervez meg a HB Traditional Brewery. Az esemény elérkezett a harmadik napjához.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit a ’70-es években épült kézműves sörgyár újranyitásának ünnepségére. A rendezvény ezúttal három napig tart, augusztus 9-e és 11-e között, Szatmárnémetiben az Október 25-e téren. Az újragondolt Hops & Beats idén nem csak a közöséggel és a helyi sörkészítés hagyományaival kapcsolja össze a részvevőket, hanem egy feledhetetlen élőzenei élményre hív mindenkit, olyan műfajok kíséretében, mint a rock, dzsessz, pop, reggae vagy az elekronikus zene.

 

A tér olyan előadók ritmusaitól volt hangos eddig, mint: a Vița de Vie, Mihail, a The Mono Jacks, IRIS. Az utolsó este két nagyágyúja Nagy Fero és a Beatrice, valamint LayZee aka Mr. President.

 

Mi eshetne jobban egy jó korsó sör mellé, mint a legnagyobb művészek legendás slágerei? Fantasztikus hangulat, változatos zenei kínálat, napi tombola nyeremények, mindenkinek kedvező programok, utcai grill és nem utolsó sorban közöségi élmény, feledhetetlen szórakozás.

 

Közösen a helyi hagyományos kézműves sörökért!

 

A teljes program:

 

 

A szombati nap történéseiről a képgaléria árulkodik! A következőkben pedig Nagy Feró szól a helyi sör- és rockszerető közönséghez:

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: