2018-12-31 07:35:24• hírek • Blikk.hu

Ilyen volt 2018 a sztárok számára

Mozgalmas volt a hazai sztárvilág számára ez az esztendő, nem győztük kapkodni a fejünket, annyi minden történt.

Nem maradtak el a hatalmas botrányok Majka (39) és Curtis (29) szakítása felkorbácsolta az indulatokat a rajongók körében. A celebek magánéletében is voltak jeles események: házasságkötések, szakítások, válások és gyermekáldások is. Akadtak, akiknek 2018 a nagy visszatérést jelentette, s vannak, akik már sajnos nem lehetnek közöttünk. Összeállításunkban az év legemlékezetesebb történéseit gyűjtöttük össze, amelyekről lapunk is írt.
 

Hatalmas konfliktusok voltak

Hatalmas balhékból és botrányos esetekből sem volt hiány. A legnagyobb vihart az kavarta, amikor Majka (39) egy augusztusi koncerten a közönséggel közölte, hogy kirúgta rappertársát, a szerinte drogozó és megbízhatatlan Curtist (29). Az énekes Pásztor Anna zaklatóját egy augusztusi koncertjén vette őrizetbe a rendőrség, kést találtak nála, azóta is rács mögött van. Sebestyén Balázs (41) rádiós műsorában vette célkeresztbe a vadászokat, akiket lehülyézett és alkoholistának tart, a válaszok sem maradtak el. Az RTL Klub Tanár című sorozatának második évadjában nem látható majd a női főszereplő, Ubrankovics Júlia (35), akivel szerződést bontottak. Nagy Ervin (42) keményen kritizálta kolléganőjét, aki visszautasította a szakmai vádakat. A Wellhello több zenésze is távozott októberben, miután azt állították, a szaxofonost megfenyegette a frontember Fluor Tomi (31), a csapat új felállásban folytatta.
 

Nagy visszatérések

Voltak, akik csodás gyógyulásnak örülhettek. A színész Kulka János (60) 2016-os sztrókja után visszatért a tévéképernyőre, a mozivászonra, és jövőre, ha minden jól megy színpadra is lép. Az Omega együttes gitárosa Molnár György „Elefánt” (69) legyőzte a húgyhólyagrákot. Mások a szakmában könyvelhettek el nagy visszatérést. A tévés Palik László (56) tizenkét év után vezet újra műsort, a TV2 Exatlonját moderálja. Gundel Takács Gábor (54) is ismét felbukkant a képernyőn, két játékot is irányított. Tatár Csilla (35) négy év után került újra képernyőre a Csak show és más semmi szereplőjeként, míg Demcsák Zsuzsát (40) is újra láthatta a közönség a Master Chefben.
 

Legendák hunytak el

Több kiváló művésznek sem tapsolhatunk már jövőre, súlyos betegségben hunyt el két kiváló színművész, a Kossuth-díjas Tahi Tóth László (†74) februárban, a Jászai-díjjal kitüntetett Székelyi József (†71) augusztusban, valamint a 100 Folk Celsius énekes-gitárosa Orbán Józsi (†70) is júliusban. Az egykor a Família Kft. Szép Károlyát alakító Ádám Tamás (†66) sincs már többé közöttünk, őt otthonában találták holtan szeptemberben. A kiváló komikus, a júniusban távozó Paudits Béla (†68) sem perdül már táncra, s dalol a világot jelentő deszkákon.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: