2018-02-15 23:43:26• hírek • Blikk.hu

Ilyen esküvőt álmodott magának Liptai Claudia

Claudia a Best magazinnak számolt be gyerekkori ábrándjairól, fiatalkori terveiről, és a jelenről esküvőjével kapcsolatban.

Emlékeiben mélyen élnek a fiatalkori vágyálmok, melyről így mesélt:

"Arra tisztán emlékszem, hogy amikor a Fekete tulipán ment a tévében Alain Delon főszereplésével, arra vágytam, hogy én legyek a nő, akit elragad a fehér lovával, és a filmem végén konganak a harangok, amikor kijövök a hatalmas hófehér ruhában a templomból."
 

Persze fiatal felnőttként már máshogyan látta a világot, akkor már sokféle megoldás létezett a fejében, hogy hogyan szeretné átélni a nagy napot.

"Gondolkoztam azon, hogy legyen egy óriás buli rengeteg baráttal, vagy egy nagyon szűk körű, farmerban váratlanul, vagy egy tengerparti esküvő mezítláb a homokban."
 

Mára viszont teljesen máshogy gondolkozik a menyegzőről, 45 évesen, két gyerekkel a háta mögött.

"Most már pontosan tudom, hogy mik a legfontosabb szavak, ha az esküvőre gondolok: valódi öröm, letisztultság, felejthetetlenség, és a humor. Rendkívül fontos, hogy mindenki ott legyen, aki része az életemnek. Maximalista vagyok, Ádámmal olyan lagzit szeretnénk, ami a mi személyiségünket tükrözi."
 

Claudia tudja, hogy mennyi munkával jár egy ilyen esemény megszervezése. Így annak érdekében, hogy a nagy napon csak egymásra tudjanak figyelni, egy esküvőszervezőt fognak felfogadni.


További bulvárcikkekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: